Tabu
FASHIONSlider

De ce nu a mai apărut Melania Trump pe coperţile revistelor de când a devenit prima doamnă a SUA

Cu mult timp înainte să devină prima doamnă a SUA, Melania Trump a fost model. Şi-a început cariera la doar 16 ani pe când încă trăia în Slovenia, apoi, la 18 ani s-a mutat în Milano. Din 1996, cariera sa s-a dezvoltat în America unde a lucrat ca model în New York.

De altfel, cariera Melaniei a fost cea datorită căreia modelul a ajuns în 1998 la o petrecere Fashion Week unde l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soţ – Donald Trump.

Melania Trump nu a ajuns însă niciodată la statutul de supermodel. Fostul său coleg de apartament, fotograful Matthew Atanian a declarant pentru Vanity Fair, în 2016, că viitoarea prima doamnă obţinea doar contracte de a doua şi a treia mână atunci când a ajuns în SUA. Indiferent însă dacă situaţia nu a fost chiar cea mai roz, Melania Trump are totuşi experienţă ca model, aşa că, întrebarea pe care şi-o pune toată lumea este – de ce nu a apărut încă pe coperta niciunei reviste de modă din momentul în care soţul său a devenit preşedintele SUA. Până în acel moment ea fusese solicitată pentru coperţile unor reviste foarte renumite.

Actorul James Woods a fost primul care a pus această întrebare pe Twitter, sâmbătă, de atunci, întrebarea sa a creat premisele unei dezbateri imense. “Dacă cei doi Trump ar fi democraţi, Melania ar apărea pe coperta tuturor revistelor pentru femei din întreaga lume, în fiecare lună” a scris Woods în postarea sa, alături de una dintre pozele Melaniei Trump îmbrăcată într-o rochie fără bretele, din vremea când era foarte căutată de revistele din întreaga lume.

O mulţime de oameni au părut a fi de acord cu postarea lui Woods, spunând că într-un fel, revistele au devenit înregimentate politic, favorizând democraţii faţă de republicani, alţii comparând lipsa Melaniei Trump de pe coperţile revistelor cu numeroasele apariţii ale fostei prime doamne a SUA – Michelle Obama de pe vremea când Barack Obama era preşedintele ţării adică între 2009 şi 2017.

În timpul preşedinţiei lui Barack Obama, timp de opt ani, Michelle Obama a apărut pe coperţile a 12 reviste. Pe lângă faptul că a apărut pe coperta Vogue de trei ori, a fost invitata principală a revistei Essence de două ori, a apărut de două ori şi pe coperta revistei Time sau Glamour şi odată pe coperta revistelor Redbook, Instyle şi Radar.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Andreea Damian

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane

Andreea Damian

Noul film cu Winnie de Pluş a fost interzis în China. Motivul este surprinzător

Andreea Damian

Top 5 Cele mai neobişnuite modele!

Îngrijirea tenului | Când trebuie să începi să folosești produse antirid

Andreea Damian

Vești triste despre Ellen Pompeo, vedeta serialului „Anatomia lui Grey”

Andreea Damian

Scrie un comentariu