Home > Fashion > Top 5 Cele mai neobişnuite modele!

Top 5 Cele mai neobişnuite modele!

Mult prea bătrână, mult prea înaltă, mult prea… bărbat? Modelele de mai jos dovedesc că frumuseţea e doar o chestiune de interpretare.
model 1

Jullian Mercado este o jurnalistă de modă, ţintuită într-un scau cu rotile pentru că suferă de distrofie musculară. În glumă, aceasta a aplicat pentru o campanie Diesel şi, surpriză, a luat castingul. Alături de alţi 22 de tineri, Mercado a fost aleasă imaginea Diesel pentru respectiva campanie.
model 2

Într-o lume obsedată de tinereţe şi frumuseţe, Daphne Selfe este o bunicuţă de 85 de ani care încă mai pozează în lenjerie intimă. Aceasta nu refuză nici prezentările de modă, defilând pentru Dolce & Gabbana, Tata-Naka şi Michiko Koshino
model 4

Alex Minsky este un fost soldat care şi-a pierdut piciorul în Afganistan, iar acum lucrează ca model de lenjerie intimă.

model 5

Amazon Eve (34 de ani) este cel mai înalt model din  lume, măsurând nu mai puţin de 2 metri. A vrut să devină actriţă la Hollywood, dar nu a primit decât roluri de extraterestru sau de monstru.

model 9

Liu Xianping este un bunic de peste 70 de ani din China care a acceptat să pozeze în haine de adolescentă pentru magazinul nepoatei sale. Ceea ce a început ca o glumă s-a transformat însă într-o campanie virală pe net, ceea ce a adus profituri uriaşe magazinului.

Articole asemanatoare
liu wen
Viața fascinantă a lui Liu Wen, primul fotomodel asiatic în topul Forbes
Barbie transformă modelele inspiraţionale din femei accesoriu în femei puternice
Casting la Bucharest Fashion Week!
Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

Loading...

Comenteaza acest articol

Top 5 Cele mai neobişnuite modele!

by   1 min
0