Tabu
CULTURESlider

George R.R. Martin pregătește o surpriză pentru fanii „Game of Thrones”

Autorul american George R.R. Martin a dezvăluit că pregătește un film animat după ce serialul „Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) creat de HBO se va fi încheiat. Martin tocmai a anunțat că sfârșitul sezonului 8 al celui mai de succes serial de televiziune aduce cu sine o mega-producție.

George R.R. Martin tocmai a confirmat pentru site-ul Deadline că va colabora cu Warner Animation Group pentru realizarea unui lung metraj,  adaptat după romanul său pentru copii, „The Dragon Ice”.

Autorul de proză fantastică a scris o carte mai puțin cunoscută înainte de seria „Cântec de gheață și foc”, ecranizată de HBO. Romanul „The Dragon Ice”ne-o înfățișează pe Adara, o tânără care locuiește într-o regiune rece și pustie și care se împrietenește cu un dragon mistic.

Se pare că managerul lui Martin, Vince Gerardis, va fi producătorul executive al acestei animații. Deocamdată nu există informații cu privire la începerea creionării acestui proiect sau data lansării, dar fanii „Game of Thrones” trebuie să mai aștepte cel puțin 1 an și jumătate până vom urmări povestea Adarei și „a dragonului de gheață”.

ARTICOLE SIMILARE

Gala premiilor Emmy 2023 va fi amânată din cauza grevei de la Hollywood

Tabu Tabu

Criza climatică cauzează deja decese și va încetini creșterea copiilor

Andreea Damian

Survivor România 2022. Eliminare neșteptată la Survivor

Andreea Damian

UNTOLD scoate la vânzare 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2024

Andreea Damian

LINOTIP ⎪ „Corpul Resursă” cu Arcadie Rusu

Ciocîrlan

POT și iarna, POT mereu | Art-terapie și educație prin cultură pentru copii și tineri instituționalizați

Andreea Damian

Scrie un comentariu