Tabu
LIFESTYLESlider

Cum reușește Kate Middleton să arate atât de bine, după trei nașteri

Kate Middleton a atras toate privirile la nunta Prințului Harry, din 19 mai, deși în urmă cu aproape o lună născuse al treilea copil. Atunci, toată lumea s-a întrebat cum reușește Ducesa de Cambridge să arate atât de bine. Misterul a fost elucidat de ea însăși, într-un interviu acordat revistei Hello.

Nu mai e niciun secret că soția prințului William este o supermamă: are grijă de trei copii și își îndeplinește cu brio obligațiile regale. Kate Middleton a slăbit într-un timp record după fiecare naștere.

În timp ce unii s-au întrebat ce dietă minune a ajutat-o să dea jos kilogramele acumulate în sarcină, alții au criticat-o, susținând că e imposibil să-ți revii atât de repede după ce ai născut. Aceasta a pus punct speculațiilor și a dezvăluit care e secretul ei. „Alerg după copiii mei. Aşa mă menţin în formă“, mărturisea Ducesa de Cambridge, în 2016, în timpul unei vizite în New Delhi, India. Aceasta i-a dezvăluit profesorului BulBul Dhar-James că reuşeşte să se menţină în formă deoarece se joacă foarte mult cu urmaşii ei.

https://www.instagram.com/p/BlRHijhn6dt/?taken-by=kensingtonroyal

Şi în acest an, în urmă cu doar câteva luni, Kate a afirmat acelaşi lucru. Doar datorită copiilor – Prințul George (5 ani), Prințesa Charlotte (3 ani) și Prințul Louis (3 luni) – reuşeşte să nu se îngraşe: „Ne jucăm foarte mult împreună. Ne bucurăm de momentele petrecute în aer liber“.

Kate Middleton petrece timp de calitate alături de micuții ei, dar are grijă de silueta ei urmând o dietă echilibrată, alături de un program de exerciții fizice. Presa străină a notat că soţia Prinţului William a reuşit să slăbească după fiecare sarcină cu dieta Dukan.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, apariţie bizară pe stradă. Fanii ei au rămas fără cuvinte

Andreea Damian

Asta e poza mii de LIKE-uri postata de Anna Lesko! Ea si pe copilul ei intr-o super ipostaza!

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music!

realitatea

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor

Tabu Tabu

ANTONIA si ALEX VELEA cauta nasi! Iata lista scurta de cupluri

realitatea

Scrie un comentariu