Tabu
Image default
CULTURESlider

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music!

Marti dimineata, la ora 08.00, un nou hit din studiourile KAZIBO se lanseaza pe piata internationala! Cei doi compozitori de la KAZIBO Music, Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, au produs un nou single ce ameninta topurile internationale.

KaziboMarkusMarkus Schulz si proiectul de DJ de la KAZIBO Music, Soundland, lanseaza o noua piesa, care se pare ca o sa cucereasca playlisturile radio-urilor. Pe pagina de facebook a lui Markus a fost postata aseara o poza care comunica aceasta lansare.

Markus Schulz este unul dintre cei mai importanti DJ la nivel international si DJ-ul no1 in SUA.

La KAZIBO Music, Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale) le-au deschis usa multor artisti uber-cunoscuti din Romania, precum Andra, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu si carora le-au creat hit-uri cu un KaziboMarkus3succes rasunator la public, preluate cu interes de radiourile muzicale si care s-au raspandit rapid pe retelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „In Bucati“, „Si ingerii au demonii lor“ sunt doar cateva dintre piesele produse de ei si carora le stii versurile pe dinafara.

Anul acesta este cu siguranta anul KAZIBO in industria muzicala romaneasca, ei au castigat 9 premii la Media Music Awards la Sibiu. Tot ei au fost desemnati cei mai buni compozitori – Best Producer, in cadrul galei MMA.

ARTICOLE SIMILARE

Producătorii serialului Game of Thrones au mai făcut o gafă imensă

Andreea Damian

Ricky Gervais l-a supărat pe Tom Hanks deși cel mai șifonat a ieșit CEO-ul Apple Tim Cook

Dora Constantinovici

Sărbătoritul zilei de 12 august

realitatea

Venus Williams: „Femeile au mai multă putere decât înainte”

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Fără producţii originale HBO europene

Andreea Damian

Scrie un comentariu