Tabu
Image default
CULTURESlider

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music!

Marti dimineata, la ora 08.00, un nou hit din studiourile KAZIBO se lanseaza pe piata internationala! Cei doi compozitori de la KAZIBO Music, Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, au produs un nou single ce ameninta topurile internationale.

KaziboMarkusMarkus Schulz si proiectul de DJ de la KAZIBO Music, Soundland, lanseaza o noua piesa, care se pare ca o sa cucereasca playlisturile radio-urilor. Pe pagina de facebook a lui Markus a fost postata aseara o poza care comunica aceasta lansare.

Markus Schulz este unul dintre cei mai importanti DJ la nivel international si DJ-ul no1 in SUA.

La KAZIBO Music, Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale) le-au deschis usa multor artisti uber-cunoscuti din Romania, precum Andra, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu si carora le-au creat hit-uri cu un KaziboMarkus3succes rasunator la public, preluate cu interes de radiourile muzicale si care s-au raspandit rapid pe retelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „In Bucati“, „Si ingerii au demonii lor“ sunt doar cateva dintre piesele produse de ei si carora le stii versurile pe dinafara.

Anul acesta este cu siguranta anul KAZIBO in industria muzicala romaneasca, ei au castigat 9 premii la Media Music Awards la Sibiu. Tot ei au fost desemnati cei mai buni compozitori – Best Producer, in cadrul galei MMA.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 2 decembrie

realitatea

Fosta soție a lui Arnold, dezvăluiri incendiare, într-o nouă carte

Andreea Damian

Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu după participarea la Survivor

Andreea Damian

Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani

Andreea Damian

Melanie Gaydos, modelul cu aspect de vampir a distrus toate stereotipurile din modă

Andreea Damian

Juice Santal 2L, pentru toată familia

realitatea

Scrie un comentariu