Tabu
CULTURE Slider

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music!

Marti dimineata, la ora 08.00, un nou hit din studiourile KAZIBO se lanseaza pe piata internationala! Cei doi compozitori de la KAZIBO Music, Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, au produs un nou single ce ameninta topurile internationale.

KaziboMarkusMarkus Schulz si proiectul de DJ de la KAZIBO Music, Soundland, lanseaza o noua piesa, care se pare ca o sa cucereasca playlisturile radio-urilor. Pe pagina de facebook a lui Markus a fost postata aseara o poza care comunica aceasta lansare.

Markus Schulz este unul dintre cei mai importanti DJ la nivel international si DJ-ul no1 in SUA.

La KAZIBO Music, Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale) le-au deschis usa multor artisti uber-cunoscuti din Romania, precum Andra, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu si carora le-au creat hit-uri cu un KaziboMarkus3succes rasunator la public, preluate cu interes de radiourile muzicale si care s-au raspandit rapid pe retelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „In Bucati“, „Si ingerii au demonii lor“ sunt doar cateva dintre piesele produse de ei si carora le stii versurile pe dinafara.

Anul acesta este cu siguranta anul KAZIBO in industria muzicala romaneasca, ei au castigat 9 premii la Media Music Awards la Sibiu. Tot ei au fost desemnati cei mai buni compozitori – Best Producer, in cadrul galei MMA.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry și Oprah vor lucra împreună pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

La Gomera, marele câștigător la Premiile Gopo 2020

Andreea Damian

Carmen Negoita sustine produsele BIO !

realitatea

Cele mai bune remedii pentru arsuri solare

Andreea Damian

Fiica Loredanei, sexy și provocatoare ca mama sa FOTO

Tabu Tabu

Ar putea vremea caldă să oprească răspândirea coronavirusului? Adevărul din spatele acestei teorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu