Tabu
Slider

Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani

Criminalul lui Yetunde Price, sora cea mai mare a jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams, a fost eliberat mai devreme cu 3 ani, pentru bună purtare, anunță tmz.com. Robert Maxfield a ispășit doar 12 ani din totalul de 15, la care fusese condamnat în 2006.

Yetunde Price, care era și asistenta personală a sportivelor, a fost împușcată mortal, în 2003, în suburbia Compton a Los Angeles-ului. Yetunde, pe atunci de 31 de ani, a fost declarată moartă din cauza rănilor foarte grave, la scurt timp după ce a ajuns la spital. Aceasta se afla pe locul pasagerului în mașina iubitului ei, când a fost lovită de glonțul lui Maxfield.

Ironia sorții face că Yetunde Price să fi fost împușcată la doar 1,5 km de terenurile unde surorile ei au făcut primii pași în tenis. Ea era proprietara unui institut de înfumusețare din Corona, zona Los Angeles, și avea trei copii, de 5, 9 și 11 ani.

Yetunde Price, care primise numele mamei sale, era cea mai mare dintre cele cinci surori Williams, fiicele lui Richard și Oracene, azi divorțați. Celelalte două surori sunt Isha, jurist și cântăreață, și Lyndrea, actriță și stilistă.

În memoria ei, Serena Williams a înființat în 2016 fundaţia Yetunde Price Resource Center, pentru a ajuta victimele afectate de traumă și violență.

ARTICOLE SIMILARE

Prințesa Diana a stabilit tendințele în modă și noi le urmăm

Andreea Damian

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021. Zodia care se trezește într-un iureș de certuri

Andreea Damian

Hainele noastre sunt fabricate din plastic iar spălarea lor poate polua oceanele

realitatea

O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane

realitatea

Rezultatele alarmante ale unui studiu privind consumul de iaurt

Andreea Damian

Esti stresat? – Poti scapa de stres daca pleci in vacanta la munte!

realitatea

Scrie un comentariu