Tabu
PEOPLESlider

Copiii lui Michael Douglas parodiază familia regală britanică. FOTO

Actorii Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au fost aspru criticați de admiratorii Casei Regale Britanice pentru că cei doi copii ai lor i-au parodiat pe Regina Elisabeta a II-a și pe soțul acesteia, Prințul Phillip.

Dylan Michael, fiul cel mare al starurilor, a dorit să celebreze aniversarea de 18 ani într-un mod mai distractiv. Mai exact, în ajunul zilei sale de naștere (n.r. Dylan Michael este născut pe 8 august), tânărul și sora sa, Caris, de 15 ani, s-au jucat de-a regalitățile, încercând să reproducă un portret al cuplului regal britanic.

Dylan a luat poziția drepți, cu o sabie la piciorul drept, lângă sora sa, așezată pe scaun. Tânărul a îmbrăcat o uniformă militară de cavaler, în timp ce Caris a purtat o rochie neagră și o capă de blană. Amândoi au adoptat expresii nobile, pentru ca fotografia să pară „foarte serioasă”. Cu toate acestea, descrierea care a însoțit imaginea e destul de distractivă. Dylan nu doar că a încercat să joace rolul prințului, dar a trimis un mesaj amuzant familiei regale britanice: „Tânăr în căutarea unor prințese din familia regală britanică. Ei bine, măcar acordați puțină atenție surorii mele. Cel puțin voi putea să particip la o nuntă regală”.

Umorul lui Dylan a fost apreciat nu numai de internauți, dar și de mama sa, care a comentat: „Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă. Te iubesc foarte mult”, a scris Catherine Zeta-Jones.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

Antonia, imagine de pe patul de spital, pe perfuzii. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Cand spun „palate”, ma gandesc la Arad

realitatea

Incearca sa evadezi impreuna cu prietenii tai la Breakout Escape Rooms!

realitatea

Andreea Marin a făcut din nou Covid! Cu ce remediu gustos se tratează vedeta

Andreea Damian

Vedetele din România și iubiții lor mult mai tineri

Andreea Damian

Scrie un comentariu