Tabu
PEOPLESlider

Scandal monstru iscat de o celebră actriță în avion! Echipajul a fost nevoit s-o scoată afară

Tara Reid a ieșit din lumina reflectoarelor, dar continuă să fie subiect pentru ziarele tabloide de peste Ocean. Deși nu mai joacă în seriale, actrița s-a făcut iar de baftă în timpul unui zbor intern în Statele Unite.

Vedeta a fost dată afară din avionul care urma s-o ducă la New York. Motivul este clar: ifosele sale de divă a scos din sărite echipajul de zbor, care a anunțat pilotul. Acesta din urmă a luat decizia de a întoarce avionul pe aeroportul din Los Angeles.

Imediat cum s-a urcat în avion, Tara Reid, în vârstă de 42 de ani, s-a plâns că nu are loc la geam. Apoi a țipat la una dintre strewardese că nu avea pătura așezată deja pe scaun. Însoțitoarele de zbor i-au raportat incidentul pilotului, care a hotărât imediat să întoarcă avionul pe aeroport pentru ca actrița să nu îi mai deranjeze pe alți călători. Cursa a fost întârziată, dar în final avionul a putut să decoleze.

https://www.youtube.com/watch?v=0YDfT0qDXgc

„Ne cerem scuze pentru disconfort și le mulțumim călătorilor pentru că au avut răbdare până când situația neplăcută a fost rezolvată.”, au transmis reprezentanții companiei, potrivit Fox News.

Tara Reid a devenit cunoscută din filme ca „American Pie” sau „The Big Lebowski”, însă dependența de droguri și alcool i-au distrus cariera de actriță. Tara a fost de trei ori logodită, dar niciodată căsătorită.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix – Firefly Lane | Cât durează o prietenie?

Andreea Damian

Povestea de viață impresionantă a lui Stephan Pelger, designerul care s-a sinucis la 44 de ani

Andreea Damian

Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

realitatea

Ziua Națională a Culturii. Lista muzeelor care vor avea intrare liberă luni, 15 ianuarie

Andreea Damian

Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci

realitatea

Endometrioza | 3 simptome care trebuie să te alerteze

Andreea Damian

Scrie un comentariu