Home > Slider > Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

Salma Hayek a spus că se abține să posteze comentarii negative pe rețelele de socializare despre Mexic, în efortul de a „proteja imaginea țării sale”, potrivit Associated Press.

Actrița din „Frida” a adăugat că, dacă o va face, acest lucru ar putea „afecta turismul, oamenii care încearcă să investească în Mexic”. Actrița „Frida” fusese anterior întrebată de ce nu folosește platformele de socializare pentru a încerca să mai rezolve din problemele din Mexic în timpul unui panou de presă din Mexico City, unde a promovat „Monarca” – Netflix, un serial al cărei producătoare executivă este, potrivit Associated Press .

Hayek a spus că o postare negativă ar atrage atenția într-un mod nedorit. Ea a mai adăugat că, deoarece majoritatea adepților ei nu locuiesc în Mexic, nu crede că o postare ar „schimba lucrurile”. Hayek are 11,5 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 200.000 de urmăritori pe Twitter. Hayek, care a sărbătorit recent cea de-a 53-a aniversare cu o imagine uimitoare în bikini, și-a folosit celebritatea pentru a strânge bani după cutremurele devastatoare ale Mexicului și s-a exprimat împotriva planurilor președintelui Donald Trump de a construi zidul dintre SUA și Mexic.

 

Articole asemanatoare
casa
Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi
Ar trebui să încetăm cu toții să mâncăm “avocado sângeros”?
Imagine ŞOCANTA! O femeie naşte pe iarba din curtea spitalului, după ce medicii refuză s-o ajute
“Este reala si blestemata”. Mireasa moarta care sta de 75 de ani intr-o vitrina a speriat un oras intreg

Comenteaza acest articol

Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

by realitatea   1 min
0