Tabu
PEOPLESlider

Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

Salma Hayek a spus că se abține să posteze comentarii negative pe rețelele de socializare despre Mexic, în efortul de a „proteja imaginea țării sale”, potrivit Associated Press.

Actrița din „Frida” a adăugat că, dacă o va face, acest lucru ar putea „afecta turismul, oamenii care încearcă să investească în Mexic”. Actrița „Frida” fusese anterior întrebată de ce nu folosește platformele de socializare pentru a încerca să mai rezolve din problemele din Mexic în timpul unui panou de presă din Mexico City, unde a promovat „Monarca” – Netflix, un serial al cărei producătoare executivă este, potrivit Associated Press .

Hayek a spus că o postare negativă ar atrage atenția într-un mod nedorit. Ea a mai adăugat că, deoarece majoritatea adepților ei nu locuiesc în Mexic, nu crede că o postare ar „schimba lucrurile”. Hayek are 11,5 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 200.000 de urmăritori pe Twitter. Hayek, care a sărbătorit recent cea de-a 53-a aniversare cu o imagine uimitoare în bikini, și-a folosit celebritatea pentru a strânge bani după cutremurele devastatoare ale Mexicului și s-a exprimat împotriva planurilor președintelui Donald Trump de a construi zidul dintre SUA și Mexic.

 

ARTICOLE SIMILARE

Un student german a scăpat de un urs care l-a atacat în România după ce l-a lovit în față

realitatea

Enrique Iglesias, primele fotografii cu cel de-al treilea copil. Care e sexul bebelușului?

Andreea Damian

Joe Biden, veteranul politicii americane ales pe „spinarea” influencerilor de pe Instagram și YouTube

Andreea Damian

Cele mai folosite masti naturale pentru tenul uscat

realitatea

Antonia încinge din nou Internetul cu fotografii sexy! Solistei i s-a amânat primul concert după izolare

Tabu Tabu

ARTA E O ARMĂ ⎥ 105 arme Kalashnikov într-o expoziție a MARe

Ciocîrlan

Scrie un comentariu