Tabu
LIFESTYLESlider

De ce prințesa Diana era geloasă pe dădaca lui William

Prințesa Diana era o mamă fantastică. Iar fiii săi, prinții William și Harry nu au încetat niciodată să-și laude părintele. Cei doi frați vorbesc cu emoție despre mama lor de fiecare dată când acordă un interviu. Există însă atâtea detalii intime din viața celei care le-a dat viață, care ies la iveală chiar și după 21 de ani de la moartea ei.

Iar un nou documentar pe Amazon Prime – „Serving the Royals: Inside the Firm” – a dezvăluit că prințesa Diana era geloasă pe bona fiului ei cel mare, William, astăzi în vârstă de 37 de ani.

Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Jurnalista Katie Nicholl de la Vanity Fair Royal susține că Lady Di ar fi fost convinsă să o angajeze pe Barbara Barnes la presiunile familiei. Iar de ceea ce îi era mai frică nu a scăpat! Micuțul William a început să-și îndrăgească dădaca, fapt ce a început să nască invidie în sufletul mamei sale.

Relația lor apropiată o făcea geloasă pe prințesa Diana. „(Diana) era destul de geloasă pe bone și pe relațiile lor cu copiii ei”, a mărturisit Katie Nicholl în documentar. Când prințul William a împlinit patru ani în 1986, prințesa Diana a concediat-o pe Barbara Barnes.

Spre supărarea ei, prințul Charles a angajat o altă bonă după divorțul lor din 1996. Este vorba despre Tiggy Legge-Bourke, care cu timpul a devenit o persoană importantă în viața băiatului, mai ales după moartea tragică a mamei lui.

În 2011, prințul William a invitat-o pe prima lui bonă Barbara Barnes la nunta sa cu Kate Middleton, incluzând-o pe lista sa personală de invitați.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Te-ai intrebat vreodata cum arata sotia lui Toni Grecu?

Oana Cuzino, transformată total de operațiile estitice. Cum arată acum

Andreea Damian

Se schimbă prețurile polițelor RCA începând de marți, 11 aprilie

Andreea Damian

DANI OTIL: Prima reactie dupa ce a fost parasit de MIHAELA RADULESCU / Retete de consolare

Emma Răducanu, apariție de senzație alături de Kate Middleton. Cum au fost surprinse – FOTO

Andreea Damian

Mersul, mai eficient decât alergatul?

realitatea

Scrie un comentariu