Tabu
PEOPLESlider

5 ani de închisoare pentru o actriță după ce a purtat o rochie „indecentă”

Actrița egipteană Rania Youssef a fost acuzată că instigă la indecență din cauza unei ținute provocatoare pe care a purtat-o la Festivalul de Film din Cairo. Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a fost arestată după ce a apărut într-o rochie neagră, transparentă, „expunându-și în mod neadecvat picioarele”.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia ar putea fi închisă până la cinci ani, a declarat o sursă judiciară pentru AFP.

Acuzațiile i-au fost aduse de avocații Amro Abdelsalam și Samir Sabri, cunoscuți pentru procesele lor intentate vedetelor locale, scrie BBC. „Ținuta doamnei Youssef nu respectă valorile, tradițiile și moralul societății și, prin urmare, a subminat reputația festivalului și reputația femeilor egiptene în particular”, a declarat Sabri pentru AFP.

Sindicatul actorilor egipteni a criticat de asemenea aparițiile unor invitați, despre care a spus că „a subminat festivalul și uniunea”.

Rania Youssef și-a cerut scuze pentru ținută într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, mărturisind că nu ar fi purtat-o dacă știa că va stârni furia publicului prezent la festival. „A fost pentru prima oară când am purtat rochia și nu mi-am dat seama că ar provoca atât de multă furie. Reafirm angajamentul meu față de valorile pe care a fost ridicată societatea egipteană”, a adăugat ea.

Anul trecut, un tribunal egiptean a condamnat-o la închisoare cu executare pe cântăreața Shaimaa Ahmed pentru că a apărut într-un videoclip muzical în lenjerie intimă, consumând în mod nepotrivit o banană. În luna ianuarie, procurorii egipteni au reținut o altă cântăreață – Laila Amer – după ce a dansat și a făcut gesturi obscene într-un videoclip muzical.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

CRBL nu regretă divorțul de Elena. În ce relații a rămas cu fosta soție

Andreea Damian

3 site-uri cu daruri inedite pentru femeia din viata ta

realitatea

Ellie White: “Restricții sau condamnare la moarte”

Tabu Tabu

Gina Pistol a arătat prima ecografie cu fetița ei și a lui Smiley

Tabu Tabu

R. Kelly a lăsat-o însărcinată pe Aaliyah și s-a culcat cu mama ei, susține o victimă de-a cântărețului

Andreea Damian

Complexul Machu Picchu din Peru riscă să fie acoperit de un aeroport

realitatea

Scrie un comentariu