Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Versace a recreat rochia pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani la Premiile Grammy

Jennifer Lopez a făcut furori la Premiile Grammy din 2000 cu o ținută semnată Versace. Rochia purtată atunci de divă a contribuit la apariţia Google Images.

Spectaculoasa rochie verde, creată de Donatella Versace, pe care cântăreața de 49 de ani a purtat-o la cea mai prestigioasă gală din industria muzicală, a făcut senzaţie pe covorul roşu. Creația a fost intens comentată în presa internaţională și reprezintă, totodată, unul dintre puţinele articole vestimentare care au fost onorate cu propria pagină Wikipedia.

https://www.instagram.com/p/BegqrGmlmPg/

Într-un interviu acordat revistei W Magazine în 2013, Jennifer Lopez declara că era pe punctul să nu poarte rochia la ceremonie, din moment ce Donatella și fosta Spice Girl, Geri Halliwell, o purtaseră deja înainte. Dar a fost convinsă de stilistul ei s-o poarte până la urmă. Și nu a regretat!

Nu-i de mirare că Donatella Versace a repus-o în circulație, recreând un model asemănător. Creatoarea de modă s-a inspirat din colecțiile anterioare când a gândit colecția Pre-Fall 2019, astfel că a aruncat o privire asupra colecției Primăvară 1994, precum și asupra printului cu inimi Jim Dine, din 1997.

Rochia iconică a fost vedeta prezentării Versace Pre-Fall 2019 și a fost purtată pe catwalk de același model de atunci – Amber Valletta. Noutatea este că, în vara 2019, acest model va fi disponibil și pe negru, cu inimioare roșii, albastre, portocalii și verzi.

Cu această ocazie, Donatella Versace ]i aduce un omagiu fratelui ei, Gianni Versace, care a fost ucis la Miami în anul 2000, dedicându-i colecția prezentată la New York de modele ca Emily Ratajkowski, Kaia Gerber și Hailey Bieber (fostă Baldwin).

 

ARTICOLE SIMILARE

Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

Andreea Damian

Elliot Page a pozat la bustul gol la cinci luni de când a anunțat că e transgender

Andreea Damian

Decizie importantă luată de Eva Mendez pentru fetițele ei

Andreea Damian

Cum să-ți faci o manichiură franțuzească atunci când nu ai timp. Truc viral pe TikTok

Andreea Damian

Margaret Atwood scrie continuarea Handmaid’s Tale inspirată de America modernă

realitatea

Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu