Tabu
PEOPLESlider

Lady Gaga și Jay-Z ar fi refuzat să apară în serialul documentar “Surviving R Kelly”

Producătorul executiv susține că și foștii colaboratori ai cântărețului R & B, Céline Dion, Erykah Badu, Dave Chapelle și Questlove au refuzat și ei interviurile.

Foștii colaboratori ai lui R Kelly, Lady Gaga și Jay-Z, se numără printre muzicienii care au refuzat să fie intervievați pentru un serial documentar despre istoricul abuziv al starului R & B și despre abuzurile acestuia împotriva femeilor. “A fost incredibil de dificil să-i facem pe cei care au colaborat cu Kelly să colaboreze cu noi”, a declarat producătorul executiv, Dream Hampton. De altfel R Kelly a negat acuzațiile vehement.

Erykah Badu, Céline Dion și Dave Chappelle au refuzat interviurile, iar Questlove, bateristul Roots, de asemenea, a refuzat să participe. “Îmi amintesc că Ahmir [“Questlove” Thompson] a spus ceva de genul ” aș face orice pentru tine, dar nu pot face asta”, a spus Hampton. “M-au refuzat nu pentru că îl susțin ci pentru că totul este atât de murdar și scârbos”

În tweet-urile șterse acum, Questlove a susținut că a refuzat interviul deoarece credea că i se cere doar să îl laude pe Kelly și să nu-l condamne pentru ceea ce a făcut. “Întotdeauna am crezut că Kels e un gunoi”, a scris el. Într-un alt tweet șters, Hampton contestă afirmațiile lui Questlove, adăugând: “Ți-am spus că am nevoie de aliați afro-americani de sex masculin.” În cele din urmă, John Legend și artistul american R & B Stephanie “Sparkle” Edwards au fost singurii muzicieni intervievați în serialul documentar.

Mai mult de 50 de alte persoane sunt intervievate în documentar, inclusiv fosta soție a lui Kelly, Andrea Kelly, care l-a acuzat de numeroase episoade de violență, fosta iubită Kitti Jones, care l-a acuzat pe Kelly de abuz fizic și psihic, și fondatorul Time’s Up, Tarana Burke.

La începutul lunii decembrie, premiera din New York City a serialului a fost anulată după ce un anonym a amenințat că va împușca participanții. Reprezentanții legali ai lui R Kelly au amenințat apoi că vor da în judecată postul american Lifetime dacă ar fi difuzat seria, susținând că documentarul este plin de afirmații false și că subiecții săi îl defăimează Kelly pentru câștig personal.

Primele două episoade din seriile de șase părți au fost prezentate pe data de 3 ianuarie a Lifetime și se concentrează pe începutul carierei lui Kelly, înainte de apariția unei înregistrări cu imagini din timpul unui act sexual din 2002.

Două femei au susținut că Kelly a avut relații sexuale cu fete în vârstă de 14 ani. Sparkle a amintit că Kelly și-a abuzat nepoata când aceasta avea 12 ani. Fata ar fi apărut în înregistrarea video care a condus la procesul lui Kelly când ea avea deja 14 ani. Cântărețul Jovante Cunningham a susținut că R. Kelly oblige fete adolescente să aibă relații sexuale în public și ar fi făcut sex cu o fată adolescent chiar în studio, în timp ce alți oameni erau prezenți. Lizzette Martinez, care a susținut că R. Kelly ar fi lăsat-o însărcinată în timpul liceului, a spus că bărbatul i-ar fi spus “să participe la diverse acte sexuale în timp ce prietenii lui erau pe bancheta din spate”.

În 2000, Jim DeRogatis, reporterul Chicago Sun Times, a fost primul jurnalist care a raportat că Kelly a făcut sex cu fete adolescente. În 2002, Kelly a fost acuzat în 21 de cazuri de pornografie infantilă. În iulie 2017, DeRogatis a raportat pentru BuzzFeed că Kelly conducea un “cult sexual”, poveste care a făcut ca mai multe femei să îl acuza pe Kelly de abuz sexual și fizic și a condus la declinul reputației și carierei lui Kelly.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri să stingă pârjolul care le amenința casa

Andreea Damian

André Rieu le-a pregătit fanilor o surpriză specială pentru sărbători

Andreea Damian

Oana Radu și clauza specială din contract! Regulile pe care trebuie să le respecți dacă vrei să-ți cânte la nuntă

Andreea Damian

Dieta-minune cu care a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme

Andreea Damian

Amalia Enache, complet goală, în mijlocul naturii

Andreea Damian

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, nominalizată la Premiile Grammy la doar 8 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu