Tabu
PEOPLESlider

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Lady Gaga este din nou o femeie singură, chiar înainte de gala Premiilor Oscar, care va avea loc, duminică, 24 februarie. Artista a pus capăt logodnei cu impresarul Christian Carino, anunţată în octombrie anul trecut, potrivit revistei People.

Informația a fost confirmată și de un reprezentant al acesteia. Apariția cântăreței de 32 de ani pe covorul roșu la Premiile Grammy fără inelul de logodnă pe deget a fost primul indiciu al despărțirii. Apoi, Lady Gaga a „uitat” să-l amintească pe Christian Carino în discursul de mulțumire pentru trofeul primit.

De Ziua Îndrăgostiţilor, când a postat un mesaj care, din nou, nu-l menţiona pe logodnic, lucrurile au devenit din ce în ce mai clare: Lady Gaga și Christian Carino au pus capăt logodnei. A preferat însă să-și tatueze spatele în cinstea rolului din filmul „A Star is Born”, nominalizat la Oscar.

„Lucrurile nu au mai funcționat. Pur și simplu s-a terminat. Relațiile se mai și termină uneori”, a declarat o sursă care a preferat să rămână anonimă. A adăugat însă că cei doi „s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Nu este o poveste lungă și dramatică”.

Cântăreața americană Lady Gaga s-a logodit cu agentul său, Christian Carino, cu care avea o relație de aproape doi ani, în octombrie 2018. Evenimentul a fost oficializat cu un inel cu diamant roz în valoare de 400.000 de dolari, la care se pare, artista a renunțat fără nicio reținere.

ARTICOLE SIMILARE

Gina Pistol, pregătiri intense pentru naștere. Cum arată camera fiicei sale

Andreea Damian

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Andreea Damian

Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

Andreea Damian

Top 7 lucruri pe care o doamna nu le-ar face niciodata!

realitatea

Creatorul mărcii Kenzo a murit din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Noua modă inspirată din lumea cailor

Ciocîrlan

Scrie un comentariu