Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Top 7 lucruri pe care o doamna nu le-ar face niciodata!

In ultima vreme vedem tot mai des un fenomen straniu de masculinizare a femeii si feminizare a barbatului, lucru usor dezamagitor. O adevarata doamna nu ar trebui doar sa arate ca o femeie, ci si sa se comporte ca atare! Acest lucru cere putina atentie cu privire la limbaj, mentalitate si comportament.

Ni se intampla adesea sa auzim ca o femeie ar trebuie sa se comporte ba intr-un fel, ba intr-altul, insa cati dintre noi suntem perfecti? Va spunem noi, nimeni nu este perfect, insa mai jos va lasam cateva dintre lucrurile de care o doamna adevarata ar fi indicat sa tina cont.

  1. Isi tine promisiunile si este punctuala! A nu-i lasa pe ceilalti sa te astepte este o regula de bun simt, care ar trebui respectata de toata lumea. O adevarata femeie este intotdeauna punctuala, iar atunci cand face o promisiune se asigura ca o va respecta indiferent de situatie. Acest lucru demonstreaza nu doar seriozitatea acesteia, ci si respectul ei catre cei din jur.
  2. Nu accepta sa fie inselata ori batjocorita! Respectul de sine se numara printre calitatile fruntase pe care o femeie adevarata le detine, iar inselatul ori luatul peste picior nu sunt situatii cu care o doamna se intalneste foarte des sau pe care le tolereaza. Aceasta este perfect constienta de calitatile sale si de faptul ca este o femeie independenta care merita respect si atentie din partea celui de langa ea. In caz contrar, aceasta merge mai departe fara sa priveasca in urma!
  3. Are un limbaj elevat si adecvat! Nu spunem acum ca aceasta ar trebui sa fie la curent cu schimbarile din DOOM ori sa invete in fiecare zi cuvinte noi din DEX (desi nu ar strica), insa este indicat ca o femeie adevarata sa nu vorbeasca urat, gresit gramatical ori in plus. Adevaratele doamne stiu cand si cum sa vorbeasca, insa si cand este cazul sa se abtina. O veti recunoaste imediat dupa cuvintele bine alese si tonalitatea moderata.
  4. Este ambitioasa, insa nu exagerata! Aceasta stie intotdeauna sa isi apere propriile pareri si lupta pentru ele pana la castig. Exista insa si cazuri in care interlocutorul este incapabil sa inteleaga, iar in acest caz o doamna stie sa se retraga politicos din dezbatere.
  5. Este empatica cu cei din jur! Aceasta nu va judeca niciodata o situatie superficial, ci din contra, se va pune in locul celui aflat intr-o ipostaza neplacuta si va incerca sa ii inteleaga reactiile.
  6. Are o atitudine pozitiva! Pesimismul clar nu se numara printre trasaturile unei doamne. Acesta aduce doar ganduri negative, lipsa motivatiei si a chefului de munca si poate deveni chiar suparator pentru cei din jurul acesteia. Avand o atitudine optimista atragi mai multa atentie decat daca ai purta o fata posomorata.
  7. Nu se lasa cumparata prin cadouri ori gesturi de moment! Sunt femei care cred ca printr-un buchet de flori ori un gest de moment totul se poate rezolva, insa o femeie adevarata nu se lasa convinsa atat de usor, ci asteapta sa i se demonstreze prin fapte ca cel care i-a gresit regreta.

Acestea sunt cateva din cele mai importante trasaturi ale unei doamne adevarate, pe care acum sunt sigura ca o veti recunoaste mai usor! De preferat ar fi ca fiecare femeie sa aiba cel putin jumatate din aceste trasaturi, deoarece acest lucru ii va aduce mai mult respect din partea celorlalti.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arata soţia lui Cosmin Seleşi!

Mariah Carey, Crăciun special cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson

Andreea Damian

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Andreea Damian

Fostul director artistic de la Lanvin revine în universul haut couture

Ciocîrlan

Garderoba Bollywoodiană a lui Justin Trudeau îi amuză pe indieni

Dora Constantinovici

Premiile Globurile de Aur 2021. Cel mai bun film și cel mai bun serial

Andreea Damian

Scrie un comentariu