Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Moscoviții i-au ridicat statuie lui Ed Sheeran

O statuie a cântărețului Ed Sheeran a fost instalată în Parcul Gorky din Moscova. Fanii vor putea astfel să-l admire înaintea concertului pe care îl va susține vineri în capitala Rusiei. Artistul pop apare îmbrăcat într-un tricou acoperit de graffiti, o pereche de pantaloni scurți roșii și ochelari de soare stil aviator, postura sa fiind una neobișnuit de sexy.

Statuia măsoară aproape 5 metri și a fost observată de un utilizator Twitter britanic „prieten” cu cineva din Rusia.

„Apropo, am un prieten în Rusia, nu suntem cu adevărat prieteni, dar mi-a trimis un ceai rusesc și salutări de la soția lui. Nu asta vreau să spun, ci faptul că a văzut o statuie de 5 metri a lui Ed Sheeran construită într-un parc din Moscova. Wow.”, a scris acesta pe Twitter.

Potrivit presei americane, platforma de streaming Yandex Music a instalat această statuie. Compania rusă încurajează fanii să posteze mesaje și fotografii pe social media despre statuie, împreună cu hashtag #HiEd.

Huffington Post raportează că statuia va promova o colaborare între Yandex Music și filiala rusă a Warner Music. Ed Sheeran va susține vineri (19 iulie) un concert la Moscova, care face parte din turneul Divide.

Pe 3 iulie, Ed Sheeran a concertat pentru prima oară în România. Spectacolul a avut loc pe Arena Națională și a fost deschis de Zara Larsson și James Bay.

 

ARTICOLE SIMILARE

Scandal la nunta lui Britney Spears. Fostul soț a venit neinvitat la ceremonie și a fost arestat

Andreea Damian

Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

Obiective de cuplu, expresia care a invadat rețelele de socializare

Andreea Damian

Actrița Oana Cârmaciu a dat petrecere Baby shower pentru viitorul ei copil

Tabu Tabu

Inspirație | Femei celebre care și-au găsit stilul perfect și i-au rămas fidele

Andreea Damian

Keith Urban cântă despre viața sexuală dintre el și Nicole Kidman

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu