Tabu
Image default
FASHIONSlider

Inspirație | Femei celebre care și-au găsit stilul perfect și i-au rămas fidele

Oricărei femeie i-ar plăcea să poarte o ținută nouă în fiecare zi și să arate întotdeauna diferit. Și se pare că vedetele pot face acest lucru cu ușurință. Dar dacă studiați ținutele celebrităților pe care le poartă pe covorul roșu, veți fi surprinși să vedeți că de obicei sunt îmbrăcate în haine care au un stil similar. Poate că au găsit aspectul care le convine și preferă să rămână fidele acelui stil.

Iată ce stil de îmbrăcăminte preferă vedetele noastre preferate!

Lana Del Rey: mâneci largi

O voce languroasă și versuri melancolice sunt marca Lana Del Rey. În ceea ce privește preferințele ei în materie de îmbrăcăminte, ea tinde să aleagă ținute cu mâneci care flutură. Unul dintre lucrurile minunate despre mânecile „flutter” este faptul că acestea sunt măgulitoare pentru mai multe tipuri de corpuri, deoarece lățimea lor echilibrează figura.

Angelina Jolie: rochii despicate pe picior sau fără umeri

Dacă studiezi hainele pe care Angelina Jolie le poartă la evenimente, poți vedea că unul dintre stilurile ei preferate este alcătuit dintr-o rochie neagră lungă, cu o fantă de coapsă, care îi dezvăluie picioarele. De asemenea, îi plac rochiile și topurile cu un singur umăr în diferite culori.

Evan Rachel Wood: costume masculine

Vedeta principală a seriei Westworld a spus că alegerea ținutelor sale a fost inspirată din stilul Marlene Dietrich, care era cunoscută pentru dragostea ei pentru costumele pentru bărbați, precum și stilurile lui Elvis Presley și David Bowie. Aspectele lui Evan demonstrează că îmbrăcămintea bărbaților pe o femeie este departe de a fi plictisitoare.

Anne Hathaway: guler halter

Annei Hathaway îi plac rochiile cu guler halter. Actrița a apărut de multe ori pe covorul roșu purtând o rochie cu o croială în diagonală distinctă de la axile la decolteu. Vrea, probabil, să-și expună umerii grațioși și gâtul lung cu acest detaliu.

Ariana Grande: fustă mini și cizme peste genunchi

Ariana Grande este minionă, așadar, nu este o surpriză faptul că îi place să poarte cizme peste genunchi, care o fac să pară mai înaltă. Ariana combină aceste cizme cu o rochie sau o fustă mini.

Meghan Markle: rochii cu pelerină

Meghan Markle pare să fie pasionată de rochiile cu pelerină. Această piesă vestimentară combină trăsăturile unei pelerine și a unei rochii.

Emma Watson: pantaloni decupați

Emma Watson a demonstrat prin propriul exemplu că nu trebuie să porți o rochie de seară luxoasă pentru a arăta superb. Destul de des, ea combină pantaloni scurți obișnuiți cu diferite articole de îmbrăcăminte. Prin urmare, ținutele Emmei arată întotdeauna altfel.

Anna Wintour: rochie teacă

În ciuda vârstei, Anna Wintour are o siluetă de vis. Prin urmare, redactorul șef al legendarei reviste Vogue poate purta cu ușurință ținute strânse. O rochie teacă a devenit unul dintre acele stiluri în care Anna Wintour apare destul de des în public.

Kate Middleton: guler înnodat

Kate Middleton a adoptat o estetică mai ușoară și mai confortabilă, evadând din glamourul ei obișnuit și scufundându-se într-o nouă eră a ansamblurilor mai accesibile.

Nicole Kidman: rochii cu guler înalt

Cele mai multe rochii de seară ale lui Nicole Kidman pot fi împărțite în 2 categorii: actrița poartă fie o rochie strâmtă cu mâneci lungi și un guler înalt, fie o rochie care îi dezvăluie umerii. Și arată superb în ambele stiluri.

Jennifer Aniston: all black

Jennifer Aniston este destul de conservatoare: actrița a rămas fidelă negrului de mulți ani. În afară de rochiile negre, ea poartă pe covorul roșu ținute în nuanțe întunecate. De regulă, este o bluză neagră, o jachetă, o fustă sau un pantalon. Pantofii și geanta ei completează, de asemenea, aceste ținute.

Blake Lively: pantaloni evazați

Blake Lively s-a îndrăgostit de costumele cu pantaloni, mai ales cei largi. Arată superb în ele. Pantalonii lungi și largi sunt cele mai potrivite pentru femeile înalte, așa, ca ea. Experții în stil spun că acești pantaloni arată cel mai bine pe femeile cu șolduri late.

Julia Roberts: cămăși albe

De câțiva ani încoace, Julia Roberts a ales haine în cea mai mare parte albe și begre. Ajutorul ei principal este o cămașă albă care îi permite să creeze o varietate de look-uri. Actrița a arătat minunat în ea în „Pretty Woman” și se pare că și-a făcut propria tendință de modă cu ea.

ARTICOLE SIMILARE

Natalia Vodianova pentru Yves Saint Laurent, primăvara 2010

realitatea

Ce genți de damă sunt în tendințe primăvara-vara 2018

Andreea Damian

De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu

Andreea Damian

Smiley se reprofilează? Ce spune despre industria muzicală: „Trebuie să fii bolnav să investeşti în muzică”

Andreea Damian

Gucci se angajează să aibă grijă de mediul înconjurător

realitatea

Andreea Marin a slăbit zece kilograme. Cum arată acum vedeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu