Home > Slider > Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

antonia

Toată lumea stă în izolare și fiecare își mai găsește ce să facă în perioada aceasta acasă. Este și cazul prezentatorului de televiziune Dani Oțil și al încântătoarei soliste Antonia, care în afară de faptul că se întâlnesc pe la emisiunea matinală unde bărbatul este prezentator sau pe la evenimente alte lucruri nu au în comun.

antonia cu masca

antonia cu masca

Însă zilele trecute Dani Oțil a vrut să facă o glumă care pe unii i-a distrat și pe alții nu prea. A văzut că Antonia a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea purtând o mască de față pe față și a publicat textul “duminică mă relaxez cu masca mea preferată”. Antonia s-a pozat în oglindă purtând un costum de baie roșu din două piese care o făcea să fie și mai sexy iar în cap și-a legat un prosop având probabil părul ud. Așa că Dani a parodiat această imagine sexy cu una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi.

mesajul postat de dani otil

mesajul postat de dani otil

Așa că prezentatorul și-a făcut și el o masca roșie pe care și-a pus-o pe față și și-a prins părul cu o bentiță iar apoi s-a fotografiat. Din păcate, prezentatorul cunoscut pentru faptul că este un sportiv înrăit, nu s-a pozat la fel de sexy, purtând doar un tricou. Însă Dani pare un super erou care se uită foarte încruntat. Această postare de pe instagram a primit 130 de comentarii și peste 7.200 de aprecieri. Un urmăritor i-a sugerat lui Dani să pună și puțin gem de căpșuni pe față dacă nu-i ajunge masca. Un altul l-a întrebat dacă el a comandat-o pe Antonia sau crema, pentru că nu se prinde. Iar o altă fană i-a sugerat să dea jos barbă.

Articole asemanatoare
La ce obiceiuri vechi s-a întors Dani Oțil după izolare
antonia
Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
antonia isi serbeaza ziua
Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan

Comenteaza acest articol

Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

by Tabu Tabu   1 min
0