Tabu
PEOPLE Slider

Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

antonia

Toată lumea stă în izolare și fiecare își mai găsește ce să facă în perioada aceasta acasă. Este și cazul prezentatorului de televiziune Dani Oțil și al încântătoarei soliste Antonia, care în afară de faptul că se întâlnesc pe la emisiunea matinală unde bărbatul este prezentator sau pe la evenimente alte lucruri nu au în comun.

antonia cu masca
antonia cu masca

Însă zilele trecute Dani Oțil a vrut să facă o glumă care pe unii i-a distrat și pe alții nu prea. A văzut că Antonia a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea purtând o mască de față pe față și a publicat textul “duminică mă relaxez cu masca mea preferată”. Antonia s-a pozat în oglindă purtând un costum de baie roșu din două piese care o făcea să fie și mai sexy iar în cap și-a legat un prosop având probabil părul ud. Așa că Dani a parodiat această imagine sexy cu una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi.

mesajul postat de dani otil
mesajul postat de dani otil

Așa că prezentatorul și-a făcut și el o masca roșie pe care și-a pus-o pe față și și-a prins părul cu o bentiță iar apoi s-a fotografiat. Din păcate, prezentatorul cunoscut pentru faptul că este un sportiv înrăit, nu s-a pozat la fel de sexy, purtând doar un tricou. Însă Dani pare un super erou care se uită foarte încruntat. Această postare de pe instagram a primit 130 de comentarii și peste 7.200 de aprecieri. Un urmăritor i-a sugerat lui Dani să pună și puțin gem de căpșuni pe față dacă nu-i ajunge masca. Un altul l-a întrebat dacă el a comandat-o pe Antonia sau crema, pentru că nu se prinde. Iar o altă fană i-a sugerat să dea jos barbă.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile care sforăie au un risc mai mare de boli cardiace decât bărbații

Andreea Damian

Te lupți din greu cu rezoluțiile de Anul Nou? Uite câteva sfaturi

realitatea

De-a lungul Europei: 5 călătorii spectaculoase cu trenul

Ciocîrlan

Știi că vine Crăciunul abia când apare reclama John Lewis. Și parodia ei cu Trump

Dora Constantinovici

3 obiceiuri importante pentru un inceput de primavara sanatos

realitatea

Poate Botox-ul să îți controleze plăcerea sexuală? Se pare că da

realitatea

Scrie un comentariu