Tabu
PEOPLE

Cum s-au vopsit vedete ca Andreea Marin sau Alexandra Stan în casă pe timp de izolare

andreea-marin-s-a vopsit

În urmă cu câteva zile Tabu a publicat un articol în care vă povestea cum s-au tuns vedetele masculine, unele singure alții ajutați de soții. Iată că acum vă povestim despre multe vedete feminine care au ajuns în izolare să se vopsească singure sau pur și simplu să fie ajutate să fie vopsite în culorile curcubeului.

andreea marin
andreea marin

Andreea Marin este una dintre vedetele care și-a luat inima în dinți și s-a vopsit singură, pe alocuri ajutată de Violetă sau iubitul ei. “Bună dimineața! Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanță de baza, aveam emoțîi să nu fac o boacană, dar iată că a fost mai ușor decât mă așteptăm!”, a scris vedetă pe contul ei de instagram, amesetecat cu puțînă publicitate.

alexandra stan
alexandra stan

Andreea s-a vopsit dar nu a fost singură căci același lucru l-a făcut și Alexandra Stan, care s-a făcut mov în cap și se bucură de noul look pe rețelele de socializare. Și colega ei de breaslă, cântăreața Cristina Vasiu și-a schimbat și ea look ul acasă, ajutată de un profesionist.

cristina vasiu
cristina vasiu

Fermecătoarea solistă arată pe rețelele de socializare imagini cu noul sau look. Și solistul Randi a publicat o imagine cu el având părul verde, însă posibil că el să fi făcut un trucaj pe rețelele de socializare căci în următoarele imagini apare exact cum îl știu fanii. Un alt bărbat cunoscut este Radu Vlăduț de la Asia Express care s-a făcut roșu in cap. Iar Doru Todorut de la Deepcentral s-a vopsit alb – spre blond, o culoare care ii vine foarte bine.

ARTICOLE SIMILARE

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie

Andreea Damian

George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

realitatea

Meghan Markle a identificat stilul vestimentar care o reprezintă cel mai bine

Andreea Damian

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu