Home > Vedete > Cum s-au vopsit vedete ca Andreea Marin sau Alexandra Stan în casă pe timp de izolare

Cum s-au vopsit vedete ca Andreea Marin sau Alexandra Stan în casă pe timp de izolare

andreea-marin-s-a vopsit

În urmă cu câteva zile Tabu a publicat un articol în care vă povestea cum s-au tuns vedetele masculine, unele singure alții ajutați de soții. Iată că acum vă povestim despre multe vedete feminine care au ajuns în izolare să se vopsească singure sau pur și simplu să fie ajutate să fie vopsite în culorile curcubeului.

andreea marin

andreea marin

Andreea Marin este una dintre vedetele care și-a luat inima în dinți și s-a vopsit singură, pe alocuri ajutată de Violetă sau iubitul ei. “Bună dimineața! Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanță de baza, aveam emoțîi să nu fac o boacană, dar iată că a fost mai ușor decât mă așteptăm!”, a scris vedetă pe contul ei de instagram, amesetecat cu puțînă publicitate.

alexandra stan

alexandra stan

Andreea s-a vopsit dar nu a fost singură căci același lucru l-a făcut și Alexandra Stan, care s-a făcut mov în cap și se bucură de noul look pe rețelele de socializare. Și colega ei de breaslă, cântăreața Cristina Vasiu și-a schimbat și ea look ul acasă, ajutată de un profesionist.

cristina vasiu

cristina vasiu

Fermecătoarea solistă arată pe rețelele de socializare imagini cu noul sau look. Și solistul Randi a publicat o imagine cu el având părul verde, însă posibil că el să fi făcut un trucaj pe rețelele de socializare căci în următoarele imagini apare exact cum îl știu fanii. Un alt bărbat cunoscut este Radu Vlăduț de la Asia Express care s-a făcut roșu in cap. Iar Doru Todorut de la Deepcentral s-a vopsit alb – spre blond, o culoare care ii vine foarte bine.

Articole asemanatoare
Încă un DIVORŢ! Un CÂNTĂREŢ din Romania lasă în urmă 3 copii!

Comenteaza acest articol

Cum s-au vopsit vedete ca Andreea Marin sau Alexandra Stan în casă pe timp de izolare

by Tabu Tabu   1 min
0