Tabu
PEOPLESlider

Andreea Antonescu a făcut o glumă nesărată care o va costa 4000 de lei

Vestea zilei vine de la îndrăgita solistă Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre, care a comis-o foarte grav! Vedeta şi iubitul ei, Ştefan Manolache, fost reporter, s-au distrat într-un complex rezidenţial din Iaşi iar la un moment dat, după ce au băut câteva păhărele, s-au gândit să facă o glumă nesărată şi să sune la 112. Andreeea a pus astfel pe jar poliţia după ce i-a anunţat pe aceştia că este sechestrată şi că are mari probleme. N-au ştiut că această glumă o să-i coste scump.

andreea_antonescu_iubit
andreea_antonescu_iubit

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași,pentru un post de televiziune.

Această glumă nesărată le-a adus celor doi o gaură în buget, căci Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, pentru un apel nejustificat la 112. Vedeta încă nu a făcut nicio declaraţie, însă e de aşteptat ca zilele aceastea să rupă tăcerea şi să spună de ce a făcut acest lucru.

ARTICOLE SIMILARE

Ce frumoasa e sotia lui Rares Bogdan! Foto!

realitatea

Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, Amber Heard, pentru defăimare și îi cere daune uriașe

Andreea Damian

Actrița din „Grey’s Anatomy” se alătură distribuției „Sex and the City”

Andreea Damian

George Buhnici a declanşat un nou scandal. Ce declaraţii a făcut de această dată

Andreea Damian

Dwayne Johnson, fotografia care a stârnit controverse pe Internet

Andreea Damian

Alina Plugaru a părăsit industria filmelor pentru adulţi. Ce carieră urmează acum

Andreea Damian

Scrie un comentariu