Home > Agenda > O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie

O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie

harry
Prințul Harry şi Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia britanică de la 31 martie, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului. De la 1 aprilie, ducii de Sussex nu vor mai avea un birou la Palatul Buckingham și vor fi reprezentaţi de o echipă a fundaţiei lor din Marea Britanie. Cei doi nu vor mai îndeplini sarcini în numele Reginei, dar aranjamentele vor fi revizuite după 12 luni.

În următoarele săptămâni, ambii au pe agendă evenimente oficiale, ce includ participarea prinţului la o înregistrare cu vedeta rock John Bon Jovi şi la o reprezentaţie a corului Invictus Games Choir. Ultimul angajament oficial al prinţului este participarea sa la un serviciu religios prilejuit de ziua Commonwealth of Nations în 9 martie, la Westminster Abbey din Londra.

Este prevăzut şi ca ducii să asiste în luna mai la celebrarea Jocurilor Invictus, la care vor participa foşti veterani de război, deşi o vor face cu titlu personal, în timp ce prinţul prevede să copatroneze maratonul din Londra, care va avea loc în aprilie. Prințul îşi va menţine rangurile militare de maior, locotenent-comandat şi şef de escadrilă.

La începutul acestui an, Harry și Meghan au anunțat că vor să se retragă de la îndatoririle regale și că vor lucra pentru a deveni independenți financiar. Cuplul intenționează să își împartă timpul între Marea Britanie și America de Nord, iar purtătorul de cuvânt a declarat că va fi în Marea Britanie „în mod regulat”.

Cuplul își va păstra oficial titulatura de Înălțimea Sa, dar nu o va folosi. Utilizarea cuvântului „Regalitate” este în discuție, a declarat purtătorul de cuvânt și va fi făcut un anunț cu privire la acest lucru alături de lansarea noii organizații non-profit a cuplului.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
meghan markle
Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal
Prințesa Diana
14 situații în care Meghan Markle și Kate Middleton au copiat-o pe Prințesa Diana și n-au dat greș

Comenteaza acest articol

O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie

by Andreea Damian   1 min
0