Tabu
PEOPLESlider

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Moment unic la televizor

Zi specială pentru Cristina Ștefania Codreanu, cunoscută și după pseudonimul Libelula, care a fost cerută în căsătorie de Speak pe numele său real Ștefan Sprianu, aseară, în timpul reality-showului din care au făcut parte împreună. Solista și dansatoarea a spus imediat “Da”, însă pentru mulți a fost o surpriză.
Reality-showul din care au făcut parte s-a filmat anul trecut, în perioada octombrie – decembrie, iar în ultimele zile de filmare, când concurenții au citit niște mesaje emoționante, Ștefan a făcut pasul și a cerut-o de soție pe iubita lui în Taiwan. Surpriza a fost mare pentru Ștefania care nu știa, mai ales că iubitul ei a cărat inelul tot drumul și a vrut să o surprindă. S-ar părea că toată lumea a ținut secret acest episod care a fost dezvăluit abia aseară, în timpul emisiunii.

speak-cerut-sotie-stefania
speak-cerut-sotie-stefania

Iar Speak și Ștefania nu le-au povestit prietenilor sau cunoscuților, știind doar un număr limitat de persoane. Cei doi se pregătesc acum de nuntă, însă abia așteaptă să treacă această pandemie, această autoizolare la domiciliu și apoi probabil că vor pune la punct detaliile și vor stabili când va avea looc marele eveniment din viață lor. Cei doi au și sărbătorit trei ani de relație în urmă cu câteva zile și spun că se iubesc la fel de mult că în prima zi. Cuplul s-a cunoscut când Ștefania a dansat intr-un videoclip de-al solistului, iar apoi s-a apucat și ea de cântat, devenind repede o solistă indrăgită iar videoclipurile ei foarte urmărite

ARTICOLE SIMILARE

Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie

Andreea Damian

Horoscopul dragostei | Cum va fi anul 2022 pentru cei necăsătoriți

Andreea Damian

După 8 ani vom vedea în sfârșit filmul Bohemian Rhapsody despre Freddie Mercury

Copiii ducilor de Cambridge și-au făcut debutul pe covorul roşu. FOTO

Andreea Damian

Vedete nascute pe 14 august!

realitatea

Cum arăta dezbrăcată la debut Irina Rimes

Tabu Tabu

Scrie un comentariu