Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Moment unic la televizor

Zi specială pentru Cristina Ștefania Codreanu, cunoscută și după pseudonimul Libelula, care a fost cerută în căsătorie de Speak pe numele său real Ștefan Sprianu, aseară, în timpul reality-showului din care au făcut parte împreună. Solista și dansatoarea a spus imediat “Da”, însă pentru mulți a fost o surpriză.
Reality-showul din care au făcut parte s-a filmat anul trecut, în perioada octombrie – decembrie, iar în ultimele zile de filmare, când concurenții au citit niște mesaje emoționante, Ștefan a făcut pasul și a cerut-o de soție pe iubita lui în Taiwan. Surpriza a fost mare pentru Ștefania care nu știa, mai ales că iubitul ei a cărat inelul tot drumul și a vrut să o surprindă. S-ar părea că toată lumea a ținut secret acest episod care a fost dezvăluit abia aseară, în timpul emisiunii.

speak-cerut-sotie-stefania
speak-cerut-sotie-stefania

Iar Speak și Ștefania nu le-au povestit prietenilor sau cunoscuților, știind doar un număr limitat de persoane. Cei doi se pregătesc acum de nuntă, însă abia așteaptă să treacă această pandemie, această autoizolare la domiciliu și apoi probabil că vor pune la punct detaliile și vor stabili când va avea looc marele eveniment din viață lor. Cei doi au și sărbătorit trei ani de relație în urmă cu câteva zile și spun că se iubesc la fel de mult că în prima zi. Cuplul s-a cunoscut când Ștefania a dansat intr-un videoclip de-al solistului, iar apoi s-a apucat și ea de cântat, devenind repede o solistă indrăgită iar videoclipurile ei foarte urmărite

ARTICOLE SIMILARE

Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

Andreea Damian

Ce a ucis-o, de fapt, pe Cristina Țopescu. Autopsia, finalizată la un an de la decesul ei

Andreea Damian

Anamaria Prodan i-a făcut cadou lui Reghe jr o mașină de 50.000 de euro

Tabu Tabu

Fetița cu cel mai frumos păr din lume face furori pe Instagram

Andreea Damian

Manuscrisele celebre de la Marea Moartă care se aflau la Muzeul Bibliei sunt false

Dora Constantinovici

Rod Stewart a construit timp de 23 de ani un oraș feroviar miniatural

realitatea

Scrie un comentariu