Tabu
PEOPLESlider

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Regina poartă întotdeauna în geanta ei câteva lucruri esențiale, precum lipstick, o oglindă și bomboane mentolate, însă există și câteva obiecte sentimentale.

Regina Elisabeta este rar văzută fără geanta sa iar mulți dintre noi ne întrebăm ce ține în ea. De-a lungul timpului, experții regali au încercat să descopere ce poartă suverana în poșeta sa atunci când merge la diverse evenimente oficiale – iar aceste obiecte sunt de-a dreptul obișnuite.

Suverana în vârstă de 94 de ani are în geantă o oglindă, rujul (îi place în mod deosebit Clarins), bomboane mentolate, ochelarii de citit, un stilou, iar un biograf susține că a văzut-o odată scoțând un îndulcitor pentru cafea. Se spune că poartă o serie de miniaturi pe care i le-au oferit copiii de-a lungul anilor, inclusiv câini și cai dar și fotografii de familie. Una dintre fotografii îl ilustrează pe prințul Andrew, făcută după ce acesta s-a întors nevătămat din Insulele Falkland. Dar există și alte obiecte de care regina nu se desparte – talismanele ei norocoase.

Pe lângă faptul că arată foarte bine și sunt foarte practice, gențile de mână ale Reginei au un alt scop, acela de a trimite mesaje personalului său. O mutare a genții de la o mână la alta este un indiciu că este gata să încheie o conversație. Dacă vrea să părăsească un eveniment, monarhul își pune geanta de mână pe o masă. Dacă nu își poate folosi geanta, regina folosește verigheta pentru a trimite mesaje personalului. Ea își mișcă discret verigheta dacă dorește să încheie mai rapid o conversație și o întoarce mai rapid dacă este nerăbdătoare să plece.

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams, interzisă pe terenul de tenis

Andreea Damian

Motivul pentru care fiicele prințului Harry nu vor moșteni un titlu regal

Andreea Damian

Cum arată Rianna, fiica adolescentă a Corinei Dănilă

Tabu Tabu

Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

Andreea Damian

Irina Rimes și Tudor Chirilă, ceartă aprinsă la Vocea României

Andreea Damian

Noile recomandări OMS: copiii sub 3 ani nu trebuie expuși deloc ecranelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu