Tabu
PEOPLE

Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi

Cele mai îndrăgite vedete de la noi, sunt cu siguranță Smiley – Andrei Tiberiu Maria și Gina Pistol, care deși lucrează la televiziuni diferite, formează unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete de la noi. Iată că deși multă vreme nu au vrut să se afișeze împreună, cei doi o fac acum, iar de curând au împlinit 3 ani de relație. Și au plublicat o imagine cu ei doi la răsărit.
Mulți au crezut că este doar un zvon, însă totul a început să se confirme, iar fotografii i-au surprins în diferite ipostaze. De la aparițiile la evenimente mondene, Smiley și Gina Pistol au început să se sărută în față camerleor de luat vederi, să își facă declarații de dragoste și se știe că deja locuiesc împreună. Fac tot felul de declarații și fac tot felul de fotografii pe rețelele de socializare. S-ar părea că cei doi îndrăgostiți au împlinit trei ani de când sunt împreună și au sărbătorit publicând o imagine de îndrăgostiți.

gina-pistol-si-smiley
gina-pistol-si-smiley

“În urmă cu 3 ani un amic al celor doi celara următoarele: „se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni (în martie 2017, nr,) s-a lăsat cu sentimente, că să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesă <Domnișoară, domnișoară>. După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, declara atunci o persoană din anturajul celor doi. În ultimele luni de izolare cei doi au stat împreună, au făcut poze, au petrecut Paștele împreună și au făcut vloguri în care se sărută, își spun te iubesc și ea îl tunde pe el.

ARTICOLE SIMILARE

Gestul cu care actorul Danny Trejo a emoționat pe toată lumea

Andreea Damian

Adi Nartea și Alina Ferinceac, părinți din nou

Tabu Tabu

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Andreea Damian

Îndrăgita interpretă de muzică populară Laura Lavric a ajuns să se deplaseze cu ajutorul cadrului metalic

Andreea Damian

De ce Dani Oțil amână nunta cu Gabriela Prisăcariu

Tabu Tabu

Cea mai bună lecție pe care cel mai bine plătit fotomodel a învățat-o din relațiile sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu