Tabu
Image default
PEOPLESlider

Îndrăgita interpretă de muzică populară Laura Lavric a ajuns să se deplaseze cu ajutorul cadrului metalic

Laura Lavric, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, a ajuns să arate îngrijorător. Artista a fost surprinsă deplasându-se cu ajutorul unui cadru metalic. 

Aceasta era însoțită de fiul ei, Victor, care a ajutat-o să se urce în mașină, potrivit bzi.ro. Din ultimele imagini se observă că are dificultăți în a merge fără ajutor.

Imagine

În trecut, Laura Lavric a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. Cântăreața declara că face tot posibilul pentru a ține colesterolul în frâu.

„Am o țâră de colesterol și țin regim. Este moștenire de la tatăl meu. Sunt atentă cu mâncarea, nu am fost atentă cât am fost mai tânără, însă acum îmi impune vârsta. Nu trebuie neglijat lucrul acesta pentru că îți scurtezi viața dacă tratezi cu indiferență”, spunea artista la acea vreme, potrivit sursei citate.

Vedeta nu a avut o viață ușoară, confruntându-se cu mai multe probleme de-a lungul timpului. A fost nevoită să treacăși printr-un divorț, în urma unui mariaj pe care nu și l-a dorit cu adevărat.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi ‘Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent’. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a spus ea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Idei pentru un machiaj de vara: BOHO CHIC MAKE-UP

realitatea

Victoria Beckham a mâncat același fel de mâncare timp de 25 de ani

Andreea Damian

Margaret Atwood și Bernardine Evaristo împart Premiul Booker 2019

Andreea Damian

După scandalul de la Untold, Gheboasă a intrat şi în atenţia ANAF. Ce probleme are trapperul 

Andreea Damian

„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers

Dora Constantinovici

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

realitatea

Scrie un comentariu