Tabu
PEOPLESlider

Adi Nartea și Alina Ferinceac, părinți din nou

S-ar părea că această pandemie de coronavirus a fost numai bună pentru o parte din cuplurile foarte îndrăgostite de la noi care s-au pus pe treaba și și-au mărit familiile. Unul dintre cuplurile care vor deveni părinți anul viitor este cel format din Adrian Nartea și Alina Ferinceac.
Sex simbolul Adrian Nartea pe care îl știți din serialul “Vlad”, unde interpretează rolul principal, alături de soția lui, modelul Alina Ferinceac Nartea au dat vestea cea mare.

adrian-si-sotia-lui-alina ferinceacCei doi îndrăgostiți care au deja 10 ani de relație, i-au povestit prietenului Cătălin Măruță că așteaptă cel de-al doilea copil care va fi tot fetiță. Cei doi nu au vrut să dezvăluie numele viitorului copil, însă fiica lor, Mara, le-a spus că micuța este posibil să se numească Petra. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau modele și s-au întâlnit la o ședința foto peste hotare. Au schimbat numere de telefon și apoi s-au întâlnit în țară, unde au început o preafrumoasa poveste de dragoste. Apoi cei doi s-au căsătorit și acum sunt părinții unei fetițe simpatice foc, iar în curând vor mai avea un copil, tot fetiță.

ARTICOLE SIMILARE

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Andreea Damian

Ce s-a întâmplat în familia lui Catrinel Menghia în Italia

Tabu Tabu

Cocktailuri celebre – 3 rețete de încercat acasă

Andreea Damian

Paris ⎢ Prima librărie dedicată exclusiv nevăzătorilor

Ciocîrlan

Imaginile sexy cu care Meghan Markle l-a cucerit pe Prințul Harry

Andreea Damian

Cel mai îndrăgit musical pentru copii a fost acuzat de rasism

Andreea Damian

Scrie un comentariu