Tabu
PEOPLE Slider

Adi Nartea și Alina Ferinceac, părinți din nou

adi nartea

S-ar părea că această pandemie de coronavirus a fost numai bună pentru o parte din cuplurile foarte îndrăgostite de la noi care s-au pus pe treaba și și-au mărit familiile. Unul dintre cuplurile care vor deveni părinți anul viitor este cel format din Adrian Nartea și Alina Ferinceac.
Sex simbolul Adrian Nartea pe care îl știți din serialul “Vlad”, unde interpretează rolul principal, alături de soția lui, modelul Alina Ferinceac Nartea au dat vestea cea mare.

adrian-si-sotia-lui-alina ferinceacCei doi îndrăgostiți care au deja 10 ani de relație, i-au povestit prietenului Cătălin Măruță că așteaptă cel de-al doilea copil care va fi tot fetiță. Cei doi nu au vrut să dezvăluie numele viitorului copil, însă fiica lor, Mara, le-a spus că micuța este posibil să se numească Petra. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau modele și s-au întâlnit la o ședința foto peste hotare. Au schimbat numere de telefon și apoi s-au întâlnit în țară, unde au început o preafrumoasa poveste de dragoste. Apoi cei doi s-au căsătorit și acum sunt părinții unei fetițe simpatice foc, iar în curând vor mai avea un copil, tot fetiță.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor- Marea Neagra

realitatea

Aşa de sexy nu ai mai văzut-o pe Loredana niciodată! Imagini care îţi taie respiraţia

Tabu Tabu

Metodele contraceptive cu regim extins de administrare, o solutie pentru femeile moderne

realitatea

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Andreea Damian

Scrie un comentariu