Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adi Nartea și Alina Ferinceac, părinți din nou

S-ar părea că această pandemie de coronavirus a fost numai bună pentru o parte din cuplurile foarte îndrăgostite de la noi care s-au pus pe treaba și și-au mărit familiile. Unul dintre cuplurile care vor deveni părinți anul viitor este cel format din Adrian Nartea și Alina Ferinceac.
Sex simbolul Adrian Nartea pe care îl știți din serialul “Vlad”, unde interpretează rolul principal, alături de soția lui, modelul Alina Ferinceac Nartea au dat vestea cea mare.

adrian-si-sotia-lui-alina ferinceacCei doi îndrăgostiți care au deja 10 ani de relație, i-au povestit prietenului Cătălin Măruță că așteaptă cel de-al doilea copil care va fi tot fetiță. Cei doi nu au vrut să dezvăluie numele viitorului copil, însă fiica lor, Mara, le-a spus că micuța este posibil să se numească Petra. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau modele și s-au întâlnit la o ședința foto peste hotare. Au schimbat numere de telefon și apoi s-au întâlnit în țară, unde au început o preafrumoasa poveste de dragoste. Apoi cei doi s-au căsătorit și acum sunt părinții unei fetițe simpatice foc, iar în curând vor mai avea un copil, tot fetiță.

ARTICOLE SIMILARE

PASTILA DE ARTĂ ⎥ Prima și ultima licitație a naziștilor

Ciocîrlan

Robotul Somnox care se presupune că te adoarme dar arată ca un copil de-al lui Darth Vader

realitatea

Despărțire-șoc în showbiz! Grasu XXL și Laura Andreșan își spun ADIO, după 12 ani de relație

Andreea Damian

Primul single solo din ultimii trei ani al lui Lady Gaga VIDEO

Andreea Damian

Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit

Andreea Damian

Tendințe | De ce a revenit moda fetiș

Andreea Damian

Scrie un comentariu