Tabu
PEOPLE Slider

Aventuri în jurul lumii cu Delia

delia

Delianomad. Așa se numește contul de Instagram în care Delia se arată așa cum e ea când își pune o doză de curaj, adrenalină, curiozitate și pornește în jurul lumii. Nu pleacă singură, ci împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu.

Delia Matache este o pasionată de călătorii şi adoră locurile bune de explorat. Artista a declarat că nici nu mai ştie numărul ţărilor în care a fost, dar cert este că nu se opreşte aici. Nu există vreo destinație în care artista să fi ajuns. Insule remote, luxuriante; hoteluri de cinci stele; orașe cosmopolite sau simple plimbări cu rucsacul în spate. Delia le-a bifat pe toate, alături de partenerul ei de călătorii și aventuri, Răzvan.

„Pot spune că ăsta e luxul meu. Cei mai mulţi bani pe asta se duc: pe călătorii. Aşa mă relaxez eu, îmi place să văd şi să experimentez locuri noi. Să cunosc oameni cu alte mentalităţi, să descopăr”, spune Delia.

Itinerariul în vacanță îl face soțul ei, Răzvan Munteanu, mărturisește vedeta. „El este cel mai priceput și mai organizat la capitolul ăsta, știe de unde și cum, tot știe! Are site-urile lui pe care intră, are ponturile lui. El se ocupă 100%, nu mergem niciodată prin agenție.”, a dezvăluit Delia.

Deși este unul dintre oamenii norocoşi care reuşesc să plece în mai multe concedii pe an, de obicei în străinătate, artista spune că i-ar plăcea să fie într-o vacanță continuă. Delia Matache mărturisea acum ceva ani că i-ar plăcea să facă ocolul lumii doar cu un rucsac în spate. Nici măcar în anul pandemiei nu a stat acasă. Delia a văzut deja Madrid, Turcia și Maldive.

Întrebată care e cel mai spectaculos loc pe care l-a văzut, cântăreața a răspuns: „Phi Phi Island Thailanda, superb loc! Acelaşi unde m-am şi logodit”.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Cherry s-a transformat într-o “Mujer latina”

Tabu Tabu

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru rutina ta de baie și cum să le combini

realitatea

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Andreea Damian

O cântăreață foarte apreciată recunoaște că a plătit prostituate pentru sex

Andreea Damian

Actrița Adela Mărculescu va fi premiată la Gala premiilor Gopo

Tabu Tabu

Justin Bieber, DEZVIRGINAT de Rihanna?

Scrie un comentariu