Tabu
BEAUTY

Modul în care pandemia Covid-19 va schimba rutina de beauty

Pandemia de coronavirus afectează fiecare aspect al vieții noastre și nu în ultimul rând rutina noastră de înfrumusețare. Rolul frumuseții – cum o exprimăm și o accesăm – s-a schimbat peste noapte.

Indutria de beauty are o semnificație vastă atât pentru individ, cât și pentru economie. Anul trecut, britanicii au cheltuit aproximativ 27,2 miliarde de lire sterline pe produse și servicii de înfrumusețare, conform raportului Value of Beauty. Dar în 2020 cifrele vor fi altele din cauza pandemiei.

Experții vorbesc despre o resetare a frumuseții totale. Ce-ar putea însemna asta? Multe femei au schimbat deja modul în care folosesc produsele din rutina de beauty. Un sondaj recent susține această noțiune, arătând că 82% dintre femei poartă în prezent mai puțin machiaj, 52% dintre femei și-au schimbat prioritățile de frumusețe de când au fost impuse restricțiile.

„Chiar și atunci când restricțiile sunt relaxate, este posibil să petrecem mai mult timp acasă și să interacționăm mai puțin cu ceilalți”, spune Clare Varga, CEO unei companii de beauty. „Așadar, nu vor exista motive sau nevoia de a ne machia în fiecare zi – efortul nu va părea justificat.”

citește continuarea pe tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum iti poti face buze ombre!

realitatea

Cât de des ar trebui să ne spălăm părul pentru a-l păstra sănătos

Andreea Damian

Idei pentru un machiaj de vara: BOHO CHIC MAKE-UP

realitatea

Genele false sunt mai atrăgătoare dacă ți le desenezi singură

Andreea Damian

Colegii de serviciu sunt de vina pentru ca nu slabim!

Brunettes have more fun

realitatea

Scrie un comentariu