Tabu
PEOPLE

Ce-și dorește Adela Popescu pentru ea și soțul ei

Înainte de a fi vedetă de televiziune, actrița, cântăreață și soție, simpatica Adela Popescu este femeie și mamă. Tocmai de aceea ea se gândește mereu cum să împace cele două statutulri pe care le are, cele de mamă și de soție, astfel încât i-a venit o idee pe care a împărtășit-o prietenilor virtuali.

adela popescu si radu valcan
adela popescu si radu valcan

Astfel că simpatica Adela Popescu se gândește serios ca ea și soțul ei Radu Vălcan să ia măsuri în ceea ce privește vacanțele lor viitoare. “E prima vară, de când suntem părinți, în care ne gândim serios, că pe lângă vacanță dedicată copiilor, să plecăm și doar noi doi undeva. Undeva unde să îl strig pe Radu “iubitule” și nu “tati”. Interesant este că, știind că vor rămâne amândoi copiii acasă cu bunicii, avându-se unul pe altul, nu simt nicio urmă de vinovăție. Ba dimpotrivă”, a scris fermecătoarea Adela Popescu care a fost în weekendul trecut din nou la mare alături de cel care îi este soț de 5 ani și cu care are o relație de 10 ani, cei doi aniversând de curând acest dublu eveniment în familia lor frumoasă de patru membrii, cei doi având și doi băieți, Andrei și Alexandru.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a fost Ioana Blaj surprinsă de soțul Ducu Ion

Tabu Tabu

22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Andreea Damian

Laura Cosoi, însărcinată cu cel de-al patrulea copil, probleme de sănătate

Andreea Damian

Lili Sandu și iubitul Silviu Țolu au anunțat sexul viitorului copil

Tabu Tabu

Cristina Bălan, dezvăluiri inedite după ce a născut a doua oară: „Nu ne permiteam să avem încă un copil cu nevoi speciale”

Andreea Damian

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Andreea Damian

Scrie un comentariu