Tabu
BEAUTYSlider

6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine

Probabil ți-ai dat seama deja că pielea din jurul ochilor este mai delicată decât în alte zone ale corpului. Din păcate, aceasta este mai predispusă și la apariția unei probleme inestetice, precum ridurile fine.

Chiar dacă majoritatea ridurilor încep să apară între 35 și 50 de ani, nu este niciodată prea devreme și nici prea târziu pentru a începe o rutină de îngrijire a pielii pentru a întârzia apariția lor. Întreținerea tenului nu trebuie să fie inaccesibilă și scumpă, așa că am pregătit o listă cu 6 uleiuri naturale care pot ajuta la combaterea ridurilor și la menținerea pielii netede și suple pentru anii următori.

Ulei de avocado

Uleiul de avocado este bogat în acizi grași, grăsimi omega și vitamina A. Nu numai că este un excelent hidratant, dar uleiul de avocado conține minerale și antioxidanți care vă protejează fața de razele ultraviolete ale soarelui, care este una dintre cauzele apariției ridurilor. Pentru a utiliza uleiul de avocado, combinați-l cu 3-4 picături de ulei esențial de trandafir sau lavandă.

Ulei de lămâie

Uleiul de lămâie este utilizat pentru tratarea acneei și a problemelor fungice. Este, de asemenea, un ulei folosit în multe produse anti-îmbătrânire, datorită antioxidanților din conținut și a proprietăților antimicrobiene. Deoarece este un ulei puternic, concentrat, acesta trebuie mai întâi diluate în ulei de nucă de cocos sau ulei de măsline. Studiile au mai descoperit că uleiurile de citrice reacționează dur pe pielea ta atunci când sunt expuse la soare, așa că cel mai bine este să le folosești noaptea.

Ulei de lavandă

Mirosul de lavandă favorizează relaxarea totală și același efect se observă și asupra ridurilor. Cu un nivel ridicat de antioxidanți, cu proprietăți antimicrobiene și antibacteriene, uleiul esențial de lavandă tratează și acneea.

Ulei din semințe de struguri

Semințele sunt bogate în vitamina E și grăsimi polinesaturate, ceea ce face din uleiul obținut din ele extrem de hrănitor pentru pielea ta.

Ulei din semințe de morcov

Uleiul de semințe de morcov are proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene și s-a dovedit că are și proprietăți anti-îmbătrânire. Cu niveluri ridicate de antioxidanți, uleiul hidratează și întinerește pielea. Ca și alte uleiuri esențiale, uleiul de semințe de morcov trebuie mai întâi diluat într-un alt ulei înainte de a-l aplica pe piele.

Ulei de măsline

Știm că uleiul de măsline este ingredientul esențial italian pentru paste, pizza și salată. Dar măslinele sunt bogate în vitamine hidratante și antioxidanți, ceea ce le face un remediu excelent pentru reducerea ridurilor.

Este important să rețineți că pielea fiecărei persoane reacționează diferit la fiecare ulei, așa că este mai bine să faceți înainte un test.

ARTICOLE SIMILARE

Prima pereche de adidași a lui Kanye West, estimată la o sumă colosală

Andreea Damian

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

Andreea Damian

Vreau un tatuaj! Ce trebuie sa stiu inainte?

realitatea

Ce ține regina Elisabeta a II-a în poșetă? Vei rămâne surprins să afli

Andreea Damian

Barack Obama a publicat pe Twitter playlistul care l-a inspirat când era președintele SUA

Andreea Damian

Piranesi. Arhitecturi și fantasme | Expoziție aniversară

Ciocîrlan

Scrie un comentariu