Tabu
PEOPLE

Jorge și soția lui au făcut 7 ani de căsnicie în vacanța din Antalya

Îndrăgitul cântăreț și prezentator de televiziune a plecat într-o vacanță în Antalya, cu soția sa, Ramona Prodea. Jorge – George Papagheorghe și partenera să au aniversat șapte ani de relație și el a povestit o amintire simpatică de la nunta lor pe rețelele de socializare!

“Aseară am sărbătorit 7 ani de când a leșinat în biserica…da…asta e amintirea de la nuntă. Toată lumea panicată că mireasa a leșinat în timpul dansului lui Isaia (acea horă unde se înconjoară masa)
Nașul, @sirbu_cristian_first, a fost pe fază și a prins-o, ce-i drept era pe partea lui. După câteva palme am decis să arunc cu sticla de apă peste față iar reacția soției a fost: “Machiajul!…Nu puteai să-mi dai câteva palme?” La care eu: “Crede-mă că am dat destule dar nimic” am profitat la maxim de situație. Seara terminându-se cu multă veselie, dans și băutură iar noi legați într-o cununie la care nici noi doi nu ne așteptăm”, a povestit solistul și vedeta pe pagina lui de socialziare. Le urăm căsnicie fericită.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie trăiește o mare dramă: riscă să-și piardă copiii. Ce a decis judecătorul

Andreea Damian

Celebrități care nu s-au căsătorit niciodată și nici nu intenționează s-o facă

Andreea Damian

Ce surpriză are Pepe la aniversare pentru fanii lui

Tabu Tabu

Ce probleme are în carieră Dana Rogoz din cauza CoVid19

Tabu Tabu

Loredana Groza, pusă la zid de fani după ce s-a fotografiat fără lenjerie intimă: „Ar avea mai mult succes în filme pentru adulţi”

Andreea Damian

Laurette s-a despărțit de iubitul ei chiar înainte de nuntă. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Scrie un comentariu