Tabu
PEOPLE

Carmen Negoiță s-a pozat goală la 40 de ani

Vedeta de televiziune, influencer, călător de meserie sau mamă de adolescenți, fermecătoarea Carmen Negoiță este și una dintre femeile îndrăznețe de la noi. Iar recent, diva s-a pozat fără perdea, așa cum nu a făcut-o niciodată pînă acum în cei 40 de ani de viață.

Despre Carmen Negoiță vă spunem că nu se dă în lături de la nimic iar viața mereu o poate surprinde. Așa că de data aceasta a surprins-o ea pe viața și le-a oferit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare o imagine cu ea așa cum s-a născut. Și a publicat și lîngă aceste imagini și un mesaj în engleză pe care l-am tradus pentru voi. “Îmi iubesc corpul! Am aproape 40 ani, am 2 copii maturi, vergeturi și toate cele.

carmen negoita goala
carmen negoita goala

M-a purtat în cele mai frumoase locuri, a avut experiențe uimitoare și m-a făcut să mă simt o femeie atât de frumoasă. Îmi arăt recunoștința încercând să mă antrenez cât de mult pot și să o păstrez sănătoasă” – ” – “I love my body! I am almost 40, I have 2 grown up kids, stretch marks and all. It has taken me to the most beautiful places, had amazing experiences and made me feel like such a beautiful woman. I show my gratitude by trying to workout as much as I can and keep it healthy” – a scris Carmen Negoiță pe pagina ei de facebook si nu numai.

ARTICOLE SIMILARE

Shakira, în centrul unui scandal uriaș din cauza unui lănțișor

Andreea Damian

Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

Andreea Damian

Ce decizie a luat Teo Trandafir în privința vaccinării antiCovid: „O să declanșez o mică isterie”

Andreea Damian

Turist şocat de preţurile de la hotelul Simonei Halep din Mamaia

Andreea Damian

Lia Bugnar, prima reacție după ce fostul ei iubit, Anghel Damian, a apărut sărutându-se cu Theo Rose

Andreea Damian

Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu se menține tânără. Vedeta a renunțat complet la apa din comerț

Andreea Damian

Scrie un comentariu