Tabu
PEOPLE

Cine este femeia care a depășit-o pe moștenitoarea L’Oréal, devenind cea mai bogată femeie din lume

MacKenzie Scott a devenit cea mai bogată femeie din lume după ce a detronat-o în această săptămână pe moștenitoarea imperiului L’Oreal, Françoise Bettencourt Meyers.

Averea lui Scott a ajuns la 68 de miliarde de dolari,în timp ce Bettencourt Meyers a strâns 66,8 miliarde de dolari, potrivit indexului miliardarilor realizat de Bloomberg. MacKenzie Scott este fosta soție a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai mare retailer online din lume. Ea deține o participație de 4% din companie.

MacKenzie Scott

După divorț i-a revenit 25% din participația familiei în Amazon. Acțiunile și alte proprietăți reprezintă, la momentul redactării articolului, o avere de 68 de miliarde de dolari pentru MacKenzie Scott, care este a 12-a cea mai bogată persoană de pe planetă.

Scott este și o autoare de romane. Opera ei de debut, „The Testing of Luther Albright”, a câștigat premiul American Book Award în 2006.

După divorțul din 2019, Scott era a patra cea mai bogată femeie din lume, după Bettencourt Meyers, Alice Walton din familia Walmart, și Jacqueline Badger Mars, moștenitoare a imperiului Mars.

Fosta soție a lui Jeff Bezos susține că a donat în scop caritabil aproape 1,7 miliarde de dolari din averea sa, pentru mai multe organizaţii de binefacere.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, prima apariție publică după trei ani. Cum arată artista canadiană, care suferă de o afecțiune incurabilă

Andreea Damian

Antonia e în al nouălea cer! Ce i s-a întâmplat vedetei?

Tabu Tabu

Cum au rezistat Mirela Retegan și gașca Zurli pe timp de pandemie

Tabu Tabu

Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme

Andreea Damian

Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

Andreea Damian

Ce scrie presa internațională despre divorțul Simonei Halep

Andreea Damian

Scrie un comentariu