Tabu
PEOPLESlider

Jean Claude Van Damme, dans viral pe piesa celor de la Morandi

Celebrul actor de filme de acțiune a realizat un dans pe piesa celor de la Morandi – Marius Moga și Randi – Andrei Ropcea. La cei 59 de ani ai săi îndrăgitul actor Jean Claude Van Damme a dansat pe piesa “Save Me” de la Morandi, devenind un videoclip viral, făcând trupa și mai cunoscută.
Zilele trecute Marius Moga și artiști lui de la DeMoga Music și Randi de la Famos Production au primit câte un video cu celebrul Jean Caude Van Damme care la 59 de ani dansează de nu mai poate pe piesa “Save Me” interpretată de cei doi soliști de la Morandi. Nu știm exact de ce a făcut acest lucru îndrăgitul actor de filme de acțiune, însă a făcut nu numai dansl viral dar și piesa celor de la Morandi să fie din nou în atenția fanilor și al producătorilor muzicali.

Poate așa Marius Moga și Randi vor fi invitați din nou cu piesa “Save Me” și cu trupa Morandi să meragă prin turnee. Se știe că Van Damme a fost de mai multe ori în România la filmări și a avut ocazia să asculte muzică românească. La un moment dat, aflat pe un aeroport, în timp ce făcea un live pe facebook, a intrat Shurubel la el în live și au început să vorbească. Deci actorul știe multe despre România și are idee despre obiceiurile de aici. Așa cum am mai spus, vedeta a fost de câteva ori în țara noastră după revoluție și a filmat pentru mai multe pelicule.

ARTICOLE SIMILARE

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

Nu te-ai fi gândit dar iată, permanentul s-a întors în moda coafurilor anului 2019

realitatea

“O SOLE MIO” – canzonete cu tenorul ŞTEFAN von KORCH, baritonul ADRIAN MĂRCAN şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ – pe 29 Martie la Sala Dalles

Tabu Tabu

KIM KARDASHIAN loveste din nou (aproape) NUD! Galerie FOTO

realitatea

Cum arată „femeia ideală” în 11 țări diferite

Andreea Damian

Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri: „Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie!”

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu