Tabu
PEOPLESlider

Schimbare majoră pentru actorul Vlad Drăgulin. A făcut dezvăluirea pe Instagram!

Simpaticul actor de la Teatru de Comedie dar și din diverse proiecte de televiziune în care l-ați văzut a trecut printr-o transformare radicală în ultimul an. Și asta datorită ambiției sale, căci Vlad Drăgulin a mers la sala iar corpul i s-a transformat radical într-un an.
Simpaticul actor din serialul “Băieți de oraș” sau alte scenete memorabile sau prezentator de televiziune este de nerecunoscut. L-am remarcat și noi pe rețelele de socalizare unde și-a publicat două imagini, una de anul trecut și una de anul acesta lîngă care a scris “Salut, sunt Vlad Drăgulin și am ajuns bombardier în doar un an de zile. Poți și tu!”,

vlad dragulin a slabitBărbatul a decis să meraga la sală, inspirat probabil de alți prieteni sau poate și-a dorit să-și schimbe look ul, nemulțumit de felul în care arată. Așa că dacă tot a fost pandemie și a stat în izolare, probabil că Vlad Drăgulin și-a dedicat timpul pentru a merge să se antreneze și să își tonifice corpul. Astfel că după luni de mers la sala și tras de fiare în sala de antrenament acum Vlad Drăgulin este un alt om, mult mai sexy, mai bine făcut. Și este și foarte talentat, având învedere că face niște personaje extraordinare care nu seamănă unul cu altul. Să sperăm că va continuă efortul început și că se vor vedea și alte rezultate.

ARTICOLE SIMILARE

Cand spun „premiere”, ma gandesc la Timisoara

realitatea

Aeroporturile europene renunță la masca de protecție

Andreea Damian

Inima îți bate nebunește, palmele transpiră – cum îți este afectat corpul de stres?

realitatea

Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare. Ce sentință a primit

Andreea Damian

(Auto)ficțiuni ⎢ Muzeul Țăranului Român

Ciocîrlan

Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine

Tabu Tabu

Scrie un comentariu