Tabu
Image default
PEOPLE

Ce surprize a avut Andreea Mantea de ziua ei

Una dintre cele mai sexy prezentatoare de la noi și-a sărbătorit zilele trecute ziua de naștere. Andreea Mantea a împlinit pe 20 septembrie frumoasa vârstă de 34 de ani pe care i-a sărbătorit după multă vreme acasă în România alături de cei dragi de familie dar și de băiețelul ei.
Toată lumea știe că fermecătoarea Andreea Mantea este mămică dar și femeie de carieră, iar în ultimii ani a lucrat la turci, în televiziune, în Istambul, pe platourile de filmare de acolo. Acolo a fost prinsă și de pandemie și a suferit că nu și-a putut vedea familia atâta vreme. Dar iată că acum s-a întors în țară și a renunțat la proiectul de acolo pentru unul din România.

andreea manteaIar vedeta s-a întors bucuroasă și cu fiul ei. Și cum zilele acestea a fost ziua ei a sărbătorit alături de familie și de prieteni care i-au făcut mai multe surprize. Iar ea apublicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea înconjurată de flori albe și a scris următorul text sub aceea imagine. “#34 #LacrimiDeFericire. Va mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! Sunteți minunați! Sunteți lângă mine mereu, indiferent de situație și asta mă copleșește!Va mulțumesc și va doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume!”, a scris vedetă fericită. Să vedem ce proiect și cu cine va avea vedetă acum că s-a întors în țară.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut

Andreea Damian

Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră

realitatea

R. Kelly a lăsat-o însărcinată pe Aaliyah și s-a culcat cu mama ei, susține o victimă de-a cântărețului

Andreea Damian

Regé-Jean Page explică de ce nu va mai apărea în sezonul 2 din „Bridgerton”

Andreea Damian

Kate Middleton, „extrem de recunoscătoare” după prima doză de vaccin anti-Covid

Andreea Damian

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 3

Andreea Damian

Scrie un comentariu