Tabu
PEOPLE Slider

Schimbare majoră pentru actorul Vlad Drăgulin. A făcut dezvăluirea pe Instagram!

vlad dragulin

Simpaticul actor de la Teatru de Comedie dar și din diverse proiecte de televiziune în care l-ați văzut a trecut printr-o transformare radicală în ultimul an. Și asta datorită ambiției sale, căci Vlad Drăgulin a mers la sala iar corpul i s-a transformat radical într-un an.
Simpaticul actor din serialul “Băieți de oraș” sau alte scenete memorabile sau prezentator de televiziune este de nerecunoscut. L-am remarcat și noi pe rețelele de socalizare unde și-a publicat două imagini, una de anul trecut și una de anul acesta lîngă care a scris “Salut, sunt Vlad Drăgulin și am ajuns bombardier în doar un an de zile. Poți și tu!”,

vlad dragulin a slabitBărbatul a decis să meraga la sală, inspirat probabil de alți prieteni sau poate și-a dorit să-și schimbe look ul, nemulțumit de felul în care arată. Așa că dacă tot a fost pandemie și a stat în izolare, probabil că Vlad Drăgulin și-a dedicat timpul pentru a merge să se antreneze și să își tonifice corpul. Astfel că după luni de mers la sala și tras de fiare în sala de antrenament acum Vlad Drăgulin este un alt om, mult mai sexy, mai bine făcut. Și este și foarte talentat, având învedere că face niște personaje extraordinare care nu seamănă unul cu altul. Să sperăm că va continuă efortul început și că se vor vedea și alte rezultate.

ARTICOLE SIMILARE

Site-uri porno sau carti erotice?

realitatea

Ce trebuie să știți despre sistemul limfatic – noua tendință în materie de wellness

Andreea Damian

Cum le-a surprins Doru Todoruț pe fiicele lui

Tabu Tabu

Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii

Andreea Damian

Problemele pe care toate femeile le întâlnesc toamna

Tabu Tabu

Tocofobia: teama de a naște – apărută din cauza mediului online

realitatea

Scrie un comentariu