Tabu
PEOPLESlider

Prințul Harry, decizia care o va înfuria pe Regină

Prințul Harry se gândește serios să renunțe la cetățenia britanică. Surse din apropierea lui au sugerat că acesta și-a manifestat interesul de a intra în politică în Statele Unite.

Comentariile anterioare ale prințului Harry despre rolul său în alegerile prezidențiale din acest an din SUA au stârnit o serie de speculații în ochii experților, potrivit site-ului Geo News.

Comentariul în cauză a fost citat de Daily Mail și a venit în urma comentariilor prințului potrivit cărora el nu și-a putut exercita niciodată dreptul de a vota la alegeri în Marea Britanie. Prințul a declarat: „La aceste alegeri (prezidențialele din noiembrie din SUA, n.r.), nu voi putea vota aici în Statele Unite”.

În cazul în care prințul ia în considerare să devină cetățean american, va trebui probabil să rămână în Statele Unite cel puțin trei ani și să obțină o carte verde înainte de a-i fi acordată cetățenia.

Cea mai recentă discuție deschisă și onestă a prințului Harry despre politică a avut loc în cadrul unui interviu pentru publicația Time, unde el și Meghan Markle au anunțat că-l susțin pe Joe Biden la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Carmen Negoiță s-a pozat goală la 40 de ani

Tabu Tabu

Premieră de Film ⎢ Natura Umană

Ciocîrlan

Ruby și-a surprins din nou fanii

Tabu Tabu

Michel Platini a fost reținut pentru CM din 2022 Qatar – dar au murit deja 1400 de oameni

Dora Constantinovici

Laura Zapata și-ar fi dorit să vină de ziua ei în România. A anulat tot! Care e motivul

Tabu Tabu

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu