Tabu
PEOPLE

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Una dintre cele mai îndrăgite și talentate soliste de la noi, cu o voce demențială, este cu siguranță Andra, care duminică a împlinit frumoasă vârstă de 34 de ani. Încă de dimineață cântăreața împreună cu soțul ei Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, Eva și David Măruță au postat câteva fotografii de familie.

andra si maruta la party
andra si maruta la party

Cei patru s-au îmbrăcat frumos, la patru ace, s-au pozat în curte cu tot felul de dulciuri și baloane dar și cu două tortui care păreau foarte gustoase. Mai târziu, au avut tot felul de invitați de la Pepe și familia lui la colaboratori cu care lucrează sau cântă solista. Mai mult, fanii i-au pregătit și un filmuleț surpriză cu urări de la mulți ani din partea unor actori de telenovele precum Sebastian Rulli sau Angelique Boyer.

andra si copii
andra si copii

Însă fanii i-au făcut și alte cadouri printre care multe mesaje iar unul dintre acestea, de la Deni Violeta, îl puteți citi chiar aici: “Așa deci… Nu știu cum să încep. Poate cu un fel de scrisoare pe care nu o vei citi niciodată. Cred că cea mai bună modalitate de a mă exprima este prin scriere. Și aici mă ai, scriind … Încă nu știu cum să încep. Cred că în ziua în care te te voi revedea nu voi dori să te las să pleci și nu te voi lăsă să mă vezi că plâng pentru că ești persoana care mă face să zâmbesc în fiecare zi din viața mea: Tu ești viața mea, lumea mea … Știu că este dificil pentru unii să înțeleagă. La început mi-a fost greu să accept faptul că simțeam fericire pentru cineva pe care nu cunoșteam dar te-am cunoscut. Dar… Ce pot face? Nu îmi controlez sentimentele și nimeni nu va putea să le schimbe.

andra fericita cu familia
andra fericita cu familia

Chiar dacă tu te afli la atât de mulți kilometri și în țări care ne separă! Dar știu că într-o zi o să te îmbrățișez! Poate să treacă ani sau doar câteva luni, dar nu voi pierde niciodată speranța că te voi revedea chiar cu acest virus. Aș putea să îți mulțumesc …Pentru mesaje simple care îmi decorează un zâmbet pe chip! Pentru videoclipuri care le postezi și care mă fac fericită! De fiecare dată când îți pui fanii înainte de toate! Pentru interacționarea cu mine într-o simplă rețea de socializare.

familia maruta
familia maruta

Dar înseamnă mult pentru mine! Îți mulțumesc că ai rămas la fel de ani buni! Pentru a fi umilă! Pentru că te-ai arătat puternică când în interior nu erai bine! Pentru tot ce ai făcut! Când am văzut primul tău videoclip, nu m-am gândit niciodată că te voi susține în ciuda tuturor! Nu voi regretă niciodată!

andra si deni violeta
andra si deni violeta

Poate asta nu va dura o viață, dar în timp o voi face de neuitat!!! Pentru că, uneori, simt că e o nebunie să simt toate aceste sentimente! Dar apoi îmi amintesc de toate acele fete cu care am vorbit și mi-au spus că vor pleca din fandom doar pentru că nu le-ai observat! Atunci îmi amintesc că nu am renunțat niciodată. Într-o zi o să îți spun tot ce simt în persoană. Între timp aici mă vei avea, sprijinidu-te în spatele unui ecran! Încă un fan”, a scris tânăra .

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Crișan are peste 600 de piese și trebuia să lanseze un dublu album

Tabu Tabu

Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini

Andreea Damian

Meghan Markle a intrat în grațiile reginei. Motivul pentru care cele două s-au apropiat foarte mult

Andreea Damian

Vestea fericită primită de familia lui Bruce Willis, diagnosticat cu demență

Andreea Damian

Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya

Andreea Damian

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, nominalizată la Premiile Grammy la doar 8 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu