Tabu
PEOPLESlider

De ce s-au despărțit, de fapt, Dorian Popa și Claudia Iosif. S-a aflat abia acum!

Despărțirea lor a fost confirmată de către fosta iubită a lui Dorian Popa la începutul acestei luni. Speculațiile cu privire la separare circulau deja în mediul online, alimentate și de faptul că Claudia Iosif, cunoscută sub pseudonimul de Babs, și-a cumpărat propria locuință.

În contextul acestei despărțiri, Claudia Iosif a făcut unele declarații în mediul online, aruncând lumină asupra motivelor care au stat la baza separării și evidențiind faptul că relația lor nu se mai putea salva din cauza incompatibilităților.

Dorian Popa a adus la cunoștința publicului despărțirea prin intermediul unui videoclip în care a recunoscut deschis consumul de cannabis și, în același timp, a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu Claudia Iosif. Cu toate acestea, artistul nu a oferit detalii ample despre ceea ce a dus la ruperea relației lor de lungă durată. 

În replică, Claudia Iosif a intervenit în discuție prin intermediul rețelelor de socializare, răspunzând întrebărilor fanilor și a celor interesați de situația lor sentimentală. Ea a subliniat că nu își dorește să reia povestea de dragoste cu Dorian Popa, făcând aluzie la faptul că sentimentele dintre ei s-au estompat treptat și că incompatibilitățile erau evidente. Desigur, motivele exacte ale despărțirii nu au fost explicate în detaliu, lăsând loc pentru speculații și interpretări din partea publicului. 

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități! Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)!. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, a scris Babs pe contul ei personal de Instagram.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle

Andreea Damian

Ruby regretă amarnic intervenția de implanturi mamare. Ce decizie a luat

Andreea Damian

„Black Is King”: albumul vizual al lui Beyoncé este o sărbătoare a modei și a simbolismului

Andreea Damian

Prințul Harry, îndrăgostit de Halle Berry în studenție. Reacția actriței, de milioane

Andreea Damian

Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență

Dora Constantinovici

Vedetele sunt disperate să arate că „suntem împreună”. De fapt, criza a evidențiat cât sunt de ipocrite

Andreea Damian

Scrie un comentariu