Tabu
Slider

Dia din 5Gang, machiaj special de Halloween

Face parte din trupa 5Gang și este pe val, iar pentru Dia sau Diana Condurache este o perioadă în care se bucură de notorietatea adusă de acest proiect unde cântă, dansează și alaturi de care apare în showuri de televiziune și chiar și filme sau pe TikTok. Însă Dia mai are și alte idei de promovare.
Despre Diana Condurache sau Dia din trupa 5Gang vă putem spune că a terminat liceul, a făcut handbal de performanță și este din Sfântu-Gheorghe, Covasna. Este una dintre cele mai iubită solistă care face parte din acest proiect, fiind și singură fată din echipă. A apărut în filmul pe care l-au lansat acum un an și mai are o mulțime de proiecte atât în muzică cât și în online.

dia machiata de halloweenDar iată că Diana Condurache a surprins din nou pe toată lumea căci se pregătește de Halloween, sărbătoarea care are loc pe 31 octombrie. Tânăra deja și-a făcut un machiaj special pentru această seară în care a folosit mult roșu ca să zică că este plină de sânge, iar unul dintre ochi este acoperit cu cristale că să pară că nu este și că este rănită sau să pară că are sticlă în ochi. Probabil că un profesionist i-a făcut acest machiaj care i-a luat probabil cateva ore de lucru, fiind unul foarte real. Probabil că Dia vrea să rupă gură onlineului și va publica în curând și alte imagini de la shooting.

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: Motivul pentru care guma de mestecat îngraşă

Andreea Damian

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Platforma Declic oferă gratuit kit-uri de reciclare. Cum îl obții

Andreea Damian

Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

Andreea Damian

Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Andreea are 14 ani și este foarte frumoasă!

Andreea Damian

Netflix – Firefly Lane | Cât durează o prietenie?

Andreea Damian

Scrie un comentariu