Tabu
PEOPLE

Foto de colecție: cum arăta actorul Emilian Oprea în tinerețe

emilian-oprea

Unul dintre cei mai sexy actori de la noi, cu mustăcioară și tatuaje pe tot corpul, Emilian Oprea a făcut multe femei să suspine. Actorul pe care îl știți din seriale precum “Vlad” sau “Valea mută” dar și din filme precun “De ce eu” sau “Coborâm la prima”, s-a însurat anul trecut după o perioadă de burlăcie.
Însă bărbatul, care împlinește zilele acestea 43 de ani, este considerat în continuare unul dintre cei mai sexy și frumoși actori.

emilian oprea tanarTatuat pe tot corpul cu diverse desene, cu un farmec aparte care emană sexualitate, Emilian a prins de-a lungul anilor roluri numai de băiat rău care se joacă de-a hoții și polițiștii și trage mergeu cu arma. Bărbatul a avuemilian oprea nudt ocazia de a filma în diferite producții și să obțină roluri principale, fiind considerat nu o dată actorul momentului. Chiar și așa, actorul a pozat pe paginilie sale de socilaizare în costumul lui Adam. Însă nu a fost mereu așa căci în adolescență, înainte de a deveni actor, era un puști rebel, cu părul lung și fără pic de tatuaje. Actorul și-a publicat pe rețelele de socializare imagini cu el când era tânăr și nimeni n-ar zice că el este in aceste imagini de arhivă. De atunci și pînă acum actorul s-a transformat într-un macho man, chiar dacă este tată și are doi copii.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a, la prima acțiune publică de la începutul pandemiei. Cum a fost surprinsă

Andreea Damian

Charlize Theron, despre maternitate: „Mă simt ca o mamă obosită care a băut prea multă vodcă”

Andreea Damian

Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon

Andreea Damian

Marius Manole a primit un rol în cel mai iubit serial

Tabu Tabu

Andreea Marin are cremă pentru îngrijirea tenului cu numele său

Tabu Tabu

Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Andreea Damian

Scrie un comentariu