Tabu
PEOPLE

Foto de colecție: cum arăta actorul Emilian Oprea în tinerețe

Unul dintre cei mai sexy actori de la noi, cu mustăcioară și tatuaje pe tot corpul, Emilian Oprea a făcut multe femei să suspine. Actorul pe care îl știți din seriale precum “Vlad” sau “Valea mută” dar și din filme precun “De ce eu” sau “Coborâm la prima”, s-a însurat anul trecut după o perioadă de burlăcie.
Însă bărbatul, care împlinește zilele acestea 43 de ani, este considerat în continuare unul dintre cei mai sexy și frumoși actori.

emilian oprea tanarTatuat pe tot corpul cu diverse desene, cu un farmec aparte care emană sexualitate, Emilian a prins de-a lungul anilor roluri numai de băiat rău care se joacă de-a hoții și polițiștii și trage mergeu cu arma. Bărbatul a avuemilian oprea nudt ocazia de a filma în diferite producții și să obțină roluri principale, fiind considerat nu o dată actorul momentului. Chiar și așa, actorul a pozat pe paginilie sale de socilaizare în costumul lui Adam. Însă nu a fost mereu așa căci în adolescență, înainte de a deveni actor, era un puști rebel, cu părul lung și fără pic de tatuaje. Actorul și-a publicat pe rețelele de socializare imagini cu el când era tânăr și nimeni n-ar zice că el este in aceste imagini de arhivă. De atunci și pînă acum actorul s-a transformat într-un macho man, chiar dacă este tată și are doi copii.

ARTICOLE SIMILARE

Casatoriile intre parteneri cu diferente mari de varsta

realitatea

De ce îi este dor Danei Săvuică în această perioadă

Tabu Tabu

Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin. „E gata în doar 5 minute”

Andreea Damian

Mirela Retegan, primele declarații după ce Gașca Zurli s-a destrămat

Andreea Damian

Carmen Brumă, sfaturi să nu te îngrași de Sărbători

Andreea Damian

Miss Ucraina a lăsat podiumul de modă și a luat arma în mână

Andreea Damian

Scrie un comentariu