Tabu
PEOPLE

Adina Postelelnicu, mesaj special pentru un om drag

Fosta solistă din trupa Heaven, care a devenit mămică și a trecut prin pierderea tatălui, a publicat zilele trecute un mesaj special pe rețelele sociale. Adina Postelnicu a publicat o dedicație specială pe paginile sale de socializare dedicat surorii ei mai mici, Roxana.
În acest weekend solista Adina Postelnicu și-a sărbătorit sora, și ea mamă, la rândul ei, căruia i-a urat toate cele bune printr-un mesaj special. “Deși eu sunt cea mare…în toate momentele grele din viața noastră… a preluat frâiele.

adina postelnicu si sora eiEA mă echilibrează atunci când o iau razna… EA îmi șterge lacrimile atunci când eu nu sunt capabilă să o fac …. și tot cu EA împart bucuriile. EA este singurul om cu care mă înțeleg de cele mai multe ori numai din priviri… cuvintele fiind inventate degeaba. La muuuuuuuulți ani cu sănătate…. Surioara Mea!!! Să-ți dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lumea asta și să mai avem cel puțin 100 de ani de acum încolo împreună. Te iubim din tot sufletul @postelnicu_roxana”, a scris solista pe pagina sa de socializare lîngă mai multe imagini cu ele două de-a lungul timpului.

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Ce gafă a făcut la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Actrița Giulia Nahmnay trece la munca de jos

Tabu Tabu

Cum arată fiica Corinei Dănilă la 19 ani. Rianna seamănă izbitor cu mama sa

Andreea Damian

Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

Andreea Damian

Cât costă un bilet la concertul lui Ed Sheeran din august 2024

Andreea Damian

Anca Serea, mămică a șaptea oară?

Andreea Damian

Scrie un comentariu