Tabu
PEOPLESlider

Un nou membru în familia regală a Marii Britanii. Regina e în al nouălea cer

Nepoata reginei Elisabeta, Zara Tindall, este însărcinată cu al treilea copil. Soțul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, a dezvăluit fericita veste în timpul unei apariții pe podcastul „The Good, The Bad & The Rugby”, spunând: „A fost o săptămână bună pentru mine, am făcut o mică ecografie săptămâna trecută – al treilea Tindall se află pe drum.”

Regina Elisabeta și Prințul Philip au aflat de sarcina Zarei și sunt încântați de veste, a declarat pentru revista Hello un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. Cel mai nou Tindall va fi al nouălea strănepot al reginei.

Zara și Mike Tindall

Tindallii au deja două fiice, Mia Grace, în vârstă de 6 ani, și Lena Elizabeth, în vârstă de 2 ani, iar Mike a sugerat că acum speră la un fiu. „De data asta mi-aș dori un băiat. Am două fete. Mi-aș dori un băiat, dar îmi va plăcea orice, fie că e un băiat sau o fată, dar te rog să fii băiat!”, a glumit el.

Mike a menționat că, la momentul interviului pe podcast, el și Zara nu aveau de gând să le spună Miei sau Lenei despre viitorul bebeluș. „Nu i-am spus încă Miei doar pentru că știam că va spune tuturor celor de la școală. Îi vom spune acum după ce am făcut ecografia.”

ARTICOLE SIMILARE

Piercing-urile vedetelor intr-un loc… neobisnuit

realitatea

Cu cine au petrecut Paștele în izolare Smiley și Gina Pistol

Tabu Tabu

Cum arată Valentina Pelinel în costum de baie, după cele două nașteri (FOTO)

Andreea Damian

Cu ce se ocupă Miki de la K-pital de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Andreea Damian

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Tabu Tabu

Cum s-a schimbat “cultura cazino” în rândul populației în ultimii 10 ani în România

Tabu Tabu

Scrie un comentariu