Tabu
Image default
PEOPLE

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Pe 23 iunie solista cunoscută atât din cariera solo cât și din cea cu trupa Andre, a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Andreea Bălan nu a petrecut în aceeași zi, fiind prinsă cu alte trebuiri, însă ieri a dat o petrecere cu tematică în curtea casei sale din partea de nord a capitalei.

andreea balan si clara
andreea balan si clara

Îndrăgita solistă a avut și o tematică pentru petrecerea ei ținută în curticica vilei sale în care locuiește. “Garden party cu oameni dragi mie special pentru ziua mea” a scris solista lîngă o fotografie în care stă pe un leagăn de flori, lîngă baloane și o litera de A imensă tot din flori. La petrecere au avut multe baloane dar și un candy bar cu multe bunătăți, plus loc de joacă pentru cei veniți cu copiii.

tort andreea balan
tort andreea balan

Printre invitați au fost nașa Monica Davidescu, Andreea Antonescu, Amna, Petrișor Ruge și câteva dintre dansatoarele Andreei dar și mulți prieteni și colaboratori foarte buni. Toată lumea a ținut să-i facă urări de sănătate și de fercire și să aibă concerte cât mai repede. Special pentru ea s-a comandat un tort cu multe etaje și figurine din marțipan care o intruchipau pe Andreea și pe cei din jurul ei sau familia ei. O petrecere cu multe artificii în care care Clara și Ella s-au simțit foarte bine.

ARTICOLE SIMILARE

Rose Leslie şi Kit Harington au devenit părinți

Andreea Damian

Mandy Moore a devenit mămică! Prima imagine cu bebelușul și semnificația numelui ales

Andreea Damian

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

Andreea Damian

Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial

Andreea Damian

Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei

Andreea Damian

Ramona Păuleanu, mămică de gemeni! A dat vestea cea mare în direct

Andreea Damian

Scrie un comentariu