Home > Vedete > Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

andreea-balan

Pe 23 iunie solista cunoscută atât din cariera solo cât și din cea cu trupa Andre, a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Andreea Bălan nu a petrecut în aceeași zi, fiind prinsă cu alte trebuiri, însă ieri a dat o petrecere cu tematică în curtea casei sale din partea de nord a capitalei.

andreea balan si clara

andreea balan si clara

Îndrăgita solistă a avut și o tematică pentru petrecerea ei ținută în curticica vilei sale în care locuiește. “Garden party cu oameni dragi mie special pentru ziua mea” a scris solista lîngă o fotografie în care stă pe un leagăn de flori, lîngă baloane și o litera de A imensă tot din flori. La petrecere au avut multe baloane dar și un candy bar cu multe bunătăți, plus loc de joacă pentru cei veniți cu copiii.

tort andreea balan

tort andreea balan

Printre invitați au fost nașa Monica Davidescu, Andreea Antonescu, Amna, Petrișor Ruge și câteva dintre dansatoarele Andreei dar și mulți prieteni și colaboratori foarte buni. Toată lumea a ținut să-i facă urări de sănătate și de fercire și să aibă concerte cât mai repede. Special pentru ea s-a comandat un tort cu multe etaje și figurine din marțipan care o intruchipau pe Andreea și pe cei din jurul ei sau familia ei. O petrecere cu multe artificii în care care Clara și Ella s-au simțit foarte bine.

Articole asemanatoare
Andreea Bălan
Andreea Bălan are un nou iubit. Prima apariție în public FOTO
andreea-balan
Cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere solista Andreea Bălan
Andreea Bălan
Andreea Bălan, apariție provocatoare în noul videoclip VIDEO
Andreea Balan
Andreea Bălan are tot mai multe contracte bănoase după despărțire

Comenteaza acest articol

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

by Tabu Tabu   1 min
0