Home > Slider > Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

drake

La Drake și Rihanna a fost sigur dragoste cu năbădăi. Cei doi cântăreți au format un cuplu deosebit în showbizul mondial, cu nenumărate certuri  împăcări. Iar șirul acestora nu putea continua la infinit și au decis să meargă fiecare pe drumul său. Oricât a încercat Drake, de 31 de ani, să oficializeze relaţia cu diva din Barbados, Rihanna, de 30 de ani, nu s-a grăbit să ajungă la altar.

Drake a fost invitat recent în emisiunea „The Shop”, a lui Lebron James, difuzată pe HBO unde a făcut câteva dezvăluiri inedite despre fosta sa iubită. În timpul interviului, Drake a recunoscut că s-ar fi văzut „aşezat la casa lui” alături de Riri, dar aceasta din urmă nu a fost pregătită să renunțe la independență.

„Viaţa îţi dă lecţii şi m-am trezit în situaţia în care nu mai aveam un basm, cel de genul «Oh, Drake o să ai o familie cu Rihanna şi totul va fi perfect»”, a declarat rapperul. Artistul a mai spus că a existat o vreme în care şi-ar fi dorit ca acest basm să devină realitate şi visa la o familie perfectă alături de Rihanna. Se pare că cei doi nu puteau face ca relația să funcționeze, indiferent cât de mult au încercat. „Arată atât de bine pe hârtie. Apropo, mi-am dorit asta (căsătoria) la un moment dar”, a continuat Drake.

Drake și Rihanna s-au cunoscut în 2005, la Toronto. În 2016, cei doi au colaborat la hit-ul “Work” şi au plecat împreună în turneu. Artiștii au început să fie mai mult decât prieteni, dar relația lor discretă a fost dată în vileag de paparazzi.

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

by Andreea Damian   1 min
0