Tabu
Image default
PEOPLE

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, lucrează cu Andreea Raicu la cea mai nouă colecție de haine

La început de toamnă, Andreea Raicu lansează o colecție de hanorace cu mesaj. Și o face în colaborare cu una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, fiica bunului său prieten Virgil Ianțu. La doar 15 ani, Jasmina a fost înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun, este extrem de naturală și își dorește la rândul său să devină designer.
Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianțu că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu și colecția mea de haine, tricouri și hanorace și că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aș fi crezut acest lucru nici măcar o secundă.

jasmina iantu Dar, cum viața este plină de surprize și se încăpățânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact așa s-au întâmplat”, spune Andreea Raicu. “Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – și nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă și foarte naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite”, a mai spus Andreea.

asmina iantu si andreea raicu“Am fost super fericită când Andreea m-a sunat și mi-a propus shootingul și îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doream o astfel de experiență, iar ea mi-a arătat cum se face în cele mai mici detalii. Iar hanoracele sunt parte din ținuta mea zilnică, la fel ca mai toată generația mea, hanoracul e o piesă de rezistență. Și mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din generația mea, e important să creadă că frumusețea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de Insta“, declară Jasmina Ianțu Fotografiile pentru promovarea colecției de hanorace au fost realizate de Alex Gălmeanu, cel cu care Andreea Raicu colaborează de aproape 20 de ani, de când a început să pozeze și ea ca model. Make-up și hairstyle: Beauty District / MUA Ioana Stratulat. Colecția poate fi văzută integral pe andreearaicu.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Daniela Crudu e însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit și sexul bebelușului FOTODaniela Crudu e însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit și sexul bebelușului FOTO

Andreea Damian

Cine este bărbatul pentru care Simona Halep l-a lăsat pe Toni Iuruc

Andreea Damian

Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune

Andreea Damian

Celebritățile au adus un omagiu Ucrainei, la Premiile Oscar 2022

Andreea Damian

Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Andreea Damian

Soțul actriței Salma Hayek oferă peste 100 mil. $ pentru reconstrucția catedralei Notre Dame

Andreea Damian

Scrie un comentariu