Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

Va mai aduceți aminte că celebra actrița venezuelena de telenovele a fost în România și a filmat alături de Lucian Viziru acum mai bine de peste 15 ani? Ei bine, iată că experiență se repetă, căci Gabriela Spanic parcticipa la un concurs de dansuri, iar partener îi este un dansator și coregraf român, Andrei Mangra.
Cunoscută din telenovele precum “Uzupatoarea”, “Prisionera” sau “Tierra de Passiones” a rămas la fel de sexy și la 47 de ani. Gabriela Spanic este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din lumea latino, născută în Venezuela.

alex mangra si gabriela spanicAcum ea participă la competiția de dans “Dancing With The Stars” din Ungaria unde îl are partener pe românul Andrei Mangra, cunoscut ca și dansator și coregraf. Acesta nu numai că a apărut în mai multe videoclipuri ale vedetelor dar a participat și la un celebru concurs de dans în România, prezentat de Mihaela Rădulescu iar din juriu făcea parte Andreea Marin alături de Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu.

gabriela spanic si andrei mangra (2)Andrei are carieră impresionantă și nu e la primul show de acest fel, căci a mai participat și la altele peste hotare. Este foarte talentat iar pasiunea pentru dans pare că a fost moștenită, căci și mama lui practică același sport. Să sperăm că Andrei și Gabriela Spanic for câștiga competiția și țara lui va fi mândră de el.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

Andreea Damian

Berlinale 2021 ⎢ Ursul de Aur, decernat în cadrul unei ceremonii online

Ciocîrlan

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu și ce au avut de sărbătorit

Tabu Tabu

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Andreea Damian

Kate Middleton, cadou nepotrivit de la prințul William: „Era să ne despărțim din cauza lui!”

Andreea Damian

Retete de toamna – Gogosari in suc de rosii

realitatea

Scrie un comentariu