Tabu
PEOPLE Slider

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

gabriela spanic si andrei mangra

Va mai aduceți aminte că celebra actrița venezuelena de telenovele a fost în România și a filmat alături de Lucian Viziru acum mai bine de peste 15 ani? Ei bine, iată că experiență se repetă, căci Gabriela Spanic parcticipa la un concurs de dansuri, iar partener îi este un dansator și coregraf român, Andrei Mangra.
Cunoscută din telenovele precum “Uzupatoarea”, “Prisionera” sau “Tierra de Passiones” a rămas la fel de sexy și la 47 de ani. Gabriela Spanic este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din lumea latino, născută în Venezuela.

alex mangra si gabriela spanicAcum ea participă la competiția de dans “Dancing With The Stars” din Ungaria unde îl are partener pe românul Andrei Mangra, cunoscut ca și dansator și coregraf. Acesta nu numai că a apărut în mai multe videoclipuri ale vedetelor dar a participat și la un celebru concurs de dans în România, prezentat de Mihaela Rădulescu iar din juriu făcea parte Andreea Marin alături de Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu.

gabriela spanic si andrei mangra (2)Andrei are carieră impresionantă și nu e la primul show de acest fel, căci a mai participat și la altele peste hotare. Este foarte talentat iar pasiunea pentru dans pare că a fost moștenită, căci și mama lui practică același sport. Să sperăm că Andrei și Gabriela Spanic for câștiga competiția și țara lui va fi mândră de el.

ARTICOLE SIMILARE

The Nun, cel mai așteptat thriller al toamnei, filmat integral în România

Andreea Damian

Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale

Andreea Damian

OMS trage un semnal de alarmă: Peste 80% dintre adolescenți sunt sedentari

Andreea Damian

Jeff Bezos a interzis PowerPoint în ședințe și mizează pe narațiune

realitatea

Ce soluții a găsit Dana Rogoz pentru a petrece timpul acasă în siguranță

Tabu Tabu

N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu