Tabu
PEOPLE Slider

Andreea Ibacka se întoarce la serialele care au consacrat-o

andreea ibacka

Soția lui Cabral este neoficial, în cărți, pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion. După ce a debutat în 2007 în serialul “Inima de țigan” acum 13 ani iată că va juca într-o altă producție, care sperăm că va avea succes. Este vorba de “Adela” serialul pe care îl pregătește și la care s-au anunțat protagoniștii.
Andreea Ibacka, soția lui Cabral, va juca în noul serial produs de Ruxandra Ion, la Antena 1. Din distribuție face parte și nașul lor de cununie, Răzvan Fodor. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mînă și Ruxandra Ion. Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Mara Oprea, actriță care își face și debutul în carieră cu acest rol, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev. Andreea nu va avea roluri principal.

andreea-cabral ibackaActrița, care a debutat în 2007 în “Inima de țigan”, proiect de succes realizat de Ruxandra Ion revine în televiziune. În mare secret, “mama telenovelelor” i-a oferit un rol într-un serial nou-nouț. Andreea va face echipa cu actorul Mihai Călin și îl va avea coleg și pe nașul Răzvan Fodor (45 de ani), cu care a filmat scene sexy în “Iubire și onoare”. Andreea a confirmat vestea pe paginile ei de socializare. Cel mai recent proiect în televiziune al Andreei Ibacka a fost emisiunea “Fermă după perdea”, difuzată în 2018 și pe care a prezentat-o alături de Octavian Strunilă. Cu un an înainte a jucat în serialul “O grămadă de caramele”. În decembrie 2018, Andreea a devenit mamă și și-a sistat proiectele în televiziune, dar a continuat să fie activă în online. Namiko, fetița ei și a lui Cabral, este o dulceață de copil, iar din pozele recente, pe care Andreea a început să le publice pe Instagram, se vede cât de mult seamănă copila cu celebrul ei tată, prezentatorul TV.

ARTICOLE SIMILARE

Alimente recomandate zilnic femeilor (partea II)

realitatea

Celebritati nascute pe 11 iunie!

realitatea

România investește în bugetele serviciilor, Japonia pune pe primul loc știința

Dora Constantinovici

Mesajul emoționant al lui Codin Maticiuc pentru fiica sa la un an de la naștere

Tabu Tabu

Criza naturii: „Apocalipsa insectelor”, mai complicată decât se credea

Andreea Damian

ALEX VELEA, insurat, a lasat gravida o eleva de 18 ani?

Scrie un comentariu